Bilder från matchen mellan Donsö IS och Fässbergs IF  3-0 (1-0)  Donsövallen  2020-09-19

Albert Hansson, Donsö och Christoffer Hallström, Fässberg plus domartrion med Hussein Yousif gör klart för avspark.

Phillip Kinnander tar avsparken för Fässberg i 1.a halvlek.

Donsös Anders Jansson (ej synlig på bilden) slår in en hög boll mot Magnus Fhager. forts

Magnus Fhager vinner nickduellen och får på en bra nick. Bollen på väg mot mål. forts

Fässbergs målvakt Erik Strömberg kan rädda med viss möda.

Fässberg i ett anfall. Bollen passas tvärs här. forts

Passningen når Christoffer Hallström (17) som avslutar tätt utanför Tom Nilssons högra stolpe.

Olle Backman passar bollen upp mot straffpunkten. forts

Olles passning når Ludwig Magnusson som avslutar metern utanför.

Albert Hansson kommer igenom med bollen. Olle Backman till höger om Albert.

Albert avslutar och Erik Strömberg kan rädda.

Var dåligt med med kameran här. Fässbergs försvar strular till det och Olle Backman kan få tag på bollen och kan avsluta i öppet mål. 1-0 i den 12:e minuten.

Efter ca halvtimmes spel såg det så här ut på Donsö avbytarbänk. 2 spelare som fick avbryta matchen på grund av skador. Ludvig Corneliusson och Ludwig Magnusson var obrukbara.

Då hoppas man ju verkligen att inget mer händer när man bara har 2 avbytare från början. Med det var precis vad som hände i mitten av andra halvlek när också Viktor Gustafsson

fick utgå. Han kunde förvisso avsluta matchen på planen men Donsö spelade med 10 man i minst 15 minuter. Hoppas verkligen inte att det händer någon mer gång. Inte alls bra.

Erik Schagerlind fick flytta in som mittback efter att Ludvig Corneliusson fick utgå. Han gör det med beröm godkänt. Skulle inte alls protestera om Erik fick fortsätta där.

Albin Backman brytsäker som vanligt men gör det svårt för sig ibland i uppspelsfasen. Speciellt i 2.a halvlek.

Olle Backman (9) passar fram till en löpande Albert Hansson. forts

Erik Strömberg kommer ut från målet och gör sig stor. forts

Albert avslutar men Strömberg kan göra en bra räddning.

Återigen ett slarv i Fässbergs försvar och Albert Hansson kan få tag på bollen och avslutar här. forts

2-0 i den 50:e minuten. Albert Hansson

Magnus Fhager på Donsös mittfält. Föregår med härlig inställning och driver på laget speciellt då när Donsö spelade med 10 man vid ställningen 2-0.

Viktor Gustafsson (4) kom som sagt tillbaka i spel och gjorde en riktigt bra match när han fick gå ner och spela högerback.

Donsö unge vänstermittfältare Sven Genemo (15) som kom in tidigt matchen och tog för sig alltmer eftersom. Lovande!

Har svårt att finna målchanser för Fässberg i andra halvlek. Här är man framme men Donsös försvar kan bryta.

Albert Hansson tar sig förbi Fässbergs utrusande målvakt. forts

Albert avslutar. forts

Avslutningen går någon halvmeter utanför.

Albert Hansson spelar fram till en löpande Olle Backman. forts

Alberts passning når Olle. forts

Strömberg på väg ut från målet. forts

Olle tar sig runt Strömberg och kan avsluta med att rulla bollen i mål med högern. forts

3-0 i den 91:a minuten genom Olle Backman.

En nöjd Donsöpublik som äntligen fick se ett vinnande hemmalag igen.

Donsö vinner rättvist utan att direkt imponera. Vinsten var ju ett måste om man skall ha chansen att få vara kvar i 5:an nästa säsong.