Bilder från matchen Donsö IS och Eriksbergs IF  1-4 (0-1)   Donsövallen  2018-05-17

Simon Gustafsson, Donsö och Henrik Filipsson, Eriksberg plus domartrion med Shehnur Azizi som huvuddomare gör klart för spel.

Albert Hansson tar avsparken för Donsö.

Alldeles direkt i början av matchen kommer Albert Hansson i ett bra läge. forts

Albert Hansson avslutar strax över. Eriksbergs målvakt Tobias Johansson Lindmark var på bollen som gick ut till hörna.

Eriksbergs Peter Johansson med bollen här och avslutar strax. forts

Bollen på väg mot mål och Donsös målvakt Mathias Kärnbratt. forts

Kärnbratt sträcker ut men når inte. forts

0-1 i den 20 minuten genom Peter Johansson.

Eriksbergs Anton Efraimsson (7) med bollen här och faller. forts

Bollen hamnar hos Blerim Peci (5) som avslutar mot mål. forts

Peci avslutar men domaren har blåst frispark på Efraimsson. forts

Bollen i mål men målet blir inte godkänt på grund av att det var blåst i momentet före.

Donsös Albert Hansson hade ett skott i stolpen några minuter senare. Fick ingen bra bild på den situationen.

Eriksbergs specielle målskytt för i år Anton Efraimsson med bollen i bra läge. forts

Efraimsson avslutar. forts

Skottet tar i stolpen. Nära utökad ledning för Eriksberg där.

2.a halvlek

Eriksberg har fått frispark i bra läge. Blerim Peci lägger den. forts

Frisparken går i mål. Vet inte om frisparken gick genom muren eller på sidan om. 0-2 i den 60:e minuten.

Donsö tappar bollen väl enkelt på mittplan. Omar Bah med bollen. forts

Kärnbratt kommer långt ut i straffområde men blir förbispelad. 0-3 i den 68:e minuten.

Donsös Emil Johnsson spelar fram bollen till Donsös Olle Backman (9). forts

Olle spelar till Albert Hansson (10). forts

Albert spelar tillbaka till Olle Backman som avslutar till 1-3 i den 70:e minuten.

Eriksbergs Peter Johansson med bollen. forts

Johansson slår inlägget in mot mål. forts.

Eriksbergsspelaren får en knuff i ryggen av Donsös Simon Gustafsson och domaren blåser straff. forts

Peter Johansson lägger straffen i mål. 1-4 i den 82.a minuten.

Matchen är över. Eriksberg vinner matchen klart och rättvist. Syntes direkt i början av matchen vilket lag som var mest på tå. Kändes som om Eriksberg vann de flesta närkamperna

och de flesta andrabollarna och då brukar man för det mesta också vinna matcherna. Donsö får ta nya tag i nästa veckas match mot Mölnlycke / Sjövalla. Det blir en tuff uppgift mot

ett lag som är mycket tunga i de fasta situationerna.