Bilder från matchen mellan Askims IK och Donsö IS  3-2 (1-1)  Kobbegårdens IP.  2015-05-08

Jonathan Jarlén, Askim och Anders Jansson, Donsö plus domartrion gör klart för spel.

Donsö har avsparken genom Albert Hansson (14) och Sudo Sulejmanovic.

Anton Jansson skjuter mot mål. Skottet blockeras av Askims försvar.

Askims mittfältare Anders Augustsson med bollen. Meriter från Allsvenskan och Superettan med Ljungskile. Också spelat i Qviding. Mycket involverad i spelet för Askim.

Anton Jansson, Donsö. Askims Jonathan Jarlén pressar Anton.

Donsös Jimmy Kjellberg (77) bra framme och avslutar men Askims målvakt räddar ut till hörna.

Mattias Fallmyr (9) hade ett gyllene läge att ge Askim ledningen. Inlägget från vänster kunde han inte styra mot mål. Annars duktig huvudspelare. Simon Andersson (11) och Olof

Lagerqvist (17). Mathias Kärnbratt i Donsös mål. Hugo Gislén (10) i Askim.

Olof Lagerqvist och Hugo Gislén i närkamp.

Här är det Askims målvakt ute på utflykt. Blev något slags schabbel så att Donsös Sudo Sulejmanovic får tag på bollen. forts

Sudo avancerar mot straffområdet. forts

Sudo avslutar mot det övergivna målet. forts

forts.

1-0 till Donsö är ett faktum. Sudo Sulejmanovic i den 38:e minuten.

Tröjdragningar förekommer också i Div 4 B Göteborg. Här är det Albert Hansson (14) som blir dragen i tröjan.

Sudo Sulejmanovic i kamp med Askims försvar. Avslutningen blev inte så bra så Askims målvakt kunde rädda.

Djupledsboll till Mattias Fallmyr (9) in i Donsös straffområde. Donsös målvakt Mathias Kärnbratt på väg ut. forts

Mathias Kärnbratt fäller Fallmyr med straff som följd.

Askims Jonathan Jarlén slår straffen. forts.

Straffen på väg. Mathias chansar att gå åt vänster. forts

Kvitterat till 1-1 genom Jarlén i den 44:e minuten.

2:a halvlek

Askim har fått frispark långt ute till höger. Tobias Gottfridsson står beredd att lägga den. forts.

Frisparken kom in i en hög lyra och dalar in i mål. forts

2-1 till Askim i den 51:e minuten genom Tobias Gottfridsson.

Hörna för Askim från höger. forts.

Bollen kommer till Askims Carl Weigert som kan göra 3-1 till Askim. 55:e minuten

Oliver Dino kom in för Donsö efter ca 15 minuter i andra halvlek. Här han ett bra läge men bollen studsar ifrån honom och chansen rann ut i sanden (gräset)

Här är det Askims Haime Jansson (skymd bakom Simon Andersson (11) som avslutar men Mathias Kärnbratt gör en bra räddning ut till hörna.

Sudo med bollen. forts.

Sudo avslutar med ett bra vänsterskott som inte målvakten kan hålla men Askims försvar kan rensa undan.

Sudo i bra läge med bollen. forts

Sudo lägger ann för skott forts.

Sudos skott träffar Jarlén (11) och donsöspelarna signalerar för hands. forts

Bollen hamnar hos Donsös Johan Johnsson. forts

Johan Johnsson avslutar. 3-2 i den 88:e minuten

Matchen är över. Det var en jämn match som Askim till slut vann. Mycket kamp och inte så mycket skönspel. Askims tränare Håkan Lindman i shorts och mörka kläder.

Här är det Håkan Lindman i Malmö FF slutet av 1980-talet. Svensk Mästare med MFF 1988.