Bilder från matchen mellan Askims IK och Öckerö IF  5-1 (1-0). Kobbegården  2015-04-17

Jonathan Jarlén, Askim, Christian Karlsson, Öckerö plus domartrion gör klart för spel.

John Olausson och Alexander Simonsson tar avsparken för Öckerö. Daniel "DD" Larsson (19)

Simon Olsson med bollen för Öckerö.

Sebastian Mannerström med bollen. Rasmus Sundqvist (22) och Simon Olsson (6)

Daniel "DD" Larsson med bollen. Nr 5 i Askim, Arthur Vialleton.

Kan vara Askims Carl Weigert med bollen längst ut till vänster.

Här är det Öckerös nye mittback för året Amandus Ahlsten Andersson med bollen. Mattias Fallmyr (9).

Mattias Fallmyr i nickduell Öckerös Alexander Ivarsson

Här är John Olausson (9) som är farligt framme för Öckerö.

Fallmyr med bollen. Rasmus Sundqvist och målvakten Marcus Alexandersson

Här räddar Marcus Alexandersson efter avslut av Sebastian Mannerström (15).

Sebastian Mannerström igen för Askim som letar passning. forts

Mannerström passar tvärs in mot Mattias Fallmyr som gör något misstag. Fallmyr längst ut till vänster på bilden. 1-0 till Askim. 38:e minuten

Tobias Gottfridsson (12) med förflutet i Sandarna BK.

Öckerös Modi Ibrahim (35). Bra passningsläggare på mittfältet i Öckerö.

2:a halvlek

Sebastian Mannerström (15). Victor Nystedt (24)

Jonathan Jarlén (11) med bollen

Frispark för Askim, Sebastian Mannerström (15). Minns inte om inte Marcus Alexandersson räddade. Det blev i alla fall hörna för Askim. forts.

Hörnan slogs av Mannerström. Mattias Fallmyr kan gå upp och nicka relativt ostörd in bollen vid första stolpen. 2-0 i den 66:e minuten.

Här reducerar Öckerö genom ett fint skott av Christian Karlsson. "DD" Larsson på väg att hämta bollen. 2-1 i den 76:e minuten. 2 minuter tidigare fick Öckerös Simon Olsson sitt andra

gula kort och blev utvisad.

Här spelar Askims Jonathan Jarlén (11) ut bollen till Hugo Gislén längst ut till höger i bilden. forts

Hugo Gislén (10) har avslutat till höger om Marcus Alexandersson. 3-1 i den 77:e minuten.

Här har Sebastian Mannerström blivit fälld av Victor Nystedt med straff som följd.

Straffen slås i mål av Jonathan Jarlén. 4-1 i den 80:e minuten.

Öckerös Daniel "DD" Larsson avslutar strax över i slutet av matchen.

5-1 är ett faktum. Målskytt Jesper Fredriksson i 90:e minuten. Tyckte absolut att Askim imponerade i denna match och vinner rättvist. Något mål för mycket. Saknaden av Mathias