Bilder från matchen mellan Askims IK och Donsö IS 1-1 (0-1) 2012-04-26

Domartrion och båda lagkaptenerna gör klart för avspark. Magnus Karlsson i Askim och Anders Jansson, Donsö

Askims startade matchen i högsta tempo och hade flera tillfällen att ta ledningen i de första 10 minuterna. Tror Tobias Johnsson räddar på mållinjen här.

Här är det 3 st Askimsspelare som pressar Donsös målvakt Tom Nilsson.

Här är det farligt nära igen för Askim.

Situationerna avlöste varandra vid Donsös mål. Här räddar Tom. Mattias Fallmyr specielle målskytt hoppar över Tom. Fallmyr fick senare avbryta matchen i mitten på halvleken, såg

ut som han fick någon sträckning i ryggen efter ett skott.

Som sagt var. Mycket Askim i början av matchen.

Här är det Jonathan Fhager-Karlsson som startar en av sina ruscher på högerkanten.

Här är situationen som ger straff för Donsö. Askims målvakt Fredrik Brunberg fäller Simon Gustafsson med en tackling.

Patrik Höglund gör inget misstag  på straffen som sätter alldeles vid stolproten. 20:e minuten

Här får Mattias Fallmyr lämna matchen efter ca 20 minuter.

Här är Donsös (11) Magnus Fhager och oroar Askimsförsvaret. Simon Gustafsson (3) och Marcus Johnsson övriga Donsöspelare på bilden.

Här är det Donsös (4) Patrik Höglund i nickduell med en Askimspelare. Härligt att se att Patrik kommer in dominerar i försvarsspelet utan ha spelat en enda match i år. Finns bara ett

ord. Klass!!.

Här är situationen när Anders Jansson (7) kommer in straffområdet från höger och skjuter i stolpen. Nära 2-0 där.

Här är det Marcus Johnsson med bollen. Marcus ser ut att bli bättre och starkare för varje match han spelar. Härligt att se efter flera skadefyllda säsonger. Stor inneboende kapacitet