Bilder från matchen mellan Balltorps FF och Donsö IS  4-2 (3-0)    Förbovallen   2019-06-27

Kom i god tid till matchen men fanns inga parkeringsplatser lediga. Löste sig till slut. I alldeles början av matchen är Donsö Elias Ahlström (77) igenom och avslutar

men Balltorps målvakt Emil Kecevic kan rädda  Balltorp gör 1-0 i den 3:e minuten när jag betalar inträdet därför ingen bild.

Balltorps Max Olsen Fagerberg med bollen och spelar strax snett inåt bakåt till Mathais Pringle. forts

Mathias Pringle (näst längst till höger på bilden) drar till direkt och bollen tar i kryssribban och går ut bakom mål.

En av matchens bättre spelare med bollen. Balltorps Fredrik Litzén.

Donsös Olle Backman (9) igenom och avslutar. Tror att Kecevic halvräddar här och bollen fortsätter mot mål. forts

Bollen precis i höjd med stolpen här. forts

Bollen går mot en framrusande Albert Hansson (10). forts

Albert tänjer sig men når inte riktigt och bollen går i burgaveln.

Olle Backman igenom igen. forts

Återigen räddar Emil Kecevic.

Balltorp har hörna från höger och bollen går mot Niclas Sandell (4). forts

Sandell har nickat och jag tror Donsös målvakt Mathias Kärnbratt är på bollen här. forts

Bollen hamnar hos Mathias Pringle som avslutar. forts

Bollen i mål och det står 2-0 i den 41:a minuten. Målskytt nr 10 Mathias Pringle.

Balltorps Malband Mohideen lägger frispark i slutet av 1.a halvlek. forts

Frisparken på väg. forts

Frisparken når Mathias Pringle som nickar in 3-0 i den 45:e minuten.

Donsös Erik Schagerlind med bollen här och passar strax fram till Albert Hansson. forts

Albert Hansson har passat till en löpande Olle Backman med Marcus Nilsen (5) som jagar.

Kecevic har kommit ut en bit från målet. forts

Olle Backman avslutar förbi Kecevic. forts

Reducerat till 3-1 i den 66:e minuten genom Olle Backman.

Olle Backman (9) och Albert Hansson (10) har kombinerat sig fram här. forts

Balltorps Niclas Sandell kan bryta med en fin glidtackling.

Balltorps Diyar Abdul-Gabar och Andreas Johnsson (14) stöter samman med fötterna och domaren blåser straff. forts

Albert Hansson lägger straffen. forts

Kecevic går åt höger och Albert Hansson kan bredsida in bollen. forts

3-2 i den 70:e minuten genom Albert Hansson.

Fredrik Litzén tar sig fram här. forts

Litzén har passat ut till Max Fagerberg Olsen. forts

Fagerberg Olsen passar perfekt till en helt fri Shaian Najafi som kan göra 4-2 i den 81.a minuten.

Balltorphörna från höger. Bollen på väg mot Marcus Nilsen.  forts

Nilsens nick stryker precis över ribban.

Matchen är över. Balltorp vinner matchen rättvist. Blev lite nerv i matchen i samband med Donsös reducering till 3-2 men i stora drag var Balltorp ett jämnare lag i gårdagens match.