Bilder från matchen i Västra Cupen mellan BK Björkåsen och Donsö IS  0-7 (0-2)  Apelsinplan 2019-02-23

Fahdi Mikheil, Björkåsen och John Backman, Donsö plus rutinerade domaren Ulf Lundin gör klart för avspark.

Marcus Johnsson tar avsparken för Donsö.

Här är sekvensen när Donsö har 4 avslut på mål. Här är det Marcus Johnsson som avslutar men Björkåsens målvakt Niklas Arne Bryngelsson räddar. forts

Här är det fjärde avslutet genom Elias Ahlström (11) men Björkåsens försvar håller tätt.

Donsös John Backman (8) är högst i luftduellen efter en Björkåsen hörna.

Donsös Viktor Gustafsson närmast bollen här. Viktor fick förra säsongen förstörd genom en fotskada. Hoppas det håller bättre i år.

I slutet av halvleken kommer Albert Hansson igenom på kanten efter passning från Viktor Gustafsson (77) tror jag det var. Albert Hansson passar tvärs in här. forts

Alberts passning når Marcus Johnsson som kan göra 1-0 för Donsö.

Samma mönster igen. Denna gång genom Elias Ahlström (11). forts

Elias passning når Albert Hansson som avslutar. forts

Albert placerar bollen förbi Bryngelsson och det står 2-0 för Donsö.

2:a halvlek

Tidigt i andra halvlek nickar här John Backman efter hörna från vänster. forts

Nicken når Marcus Johnsson (delvis skymd) som kan göra 0-3 i den 32.a minuten.

Albert Hansson tar sig loss på högerkanten. forts

Albert placerar bollen i stolpen insida. forts

Bollen i mål. 0-4 i den 40:e minuten.

Donsö i dag mest rutinerade spelare Anders Jansson har påbörjat sin 17:e säsong i Donsö A-lag.

Albert Hansson igen på högerkanten och passar in till Marcus Johnsson (22). forts

Marcus Johnsson gör 0-5 fint framspelad i den 42:a minuten.

Donsös Alfons Jansson har dribblat sig fram längs kortlinjen. forts

Alfons avslutar men Bryngelsson räddar med en fotparad.

Hörna från vänster. forts

John Backman vinner höjdduellen och nickar mot mål. Minns inte om bollen tog i stolpen här. forts

Bollen i mål och det står 0-6. Målskytt: John Backman i den 46:e minuten.

Albert Hansson återigen loss på högerkanten. forts

forts.

Albert spelar in till Marcus Johnsson som kan göra sitt fjärde mål för dagen. 0-7 i den 48:e minuten.

Sedan följde det en kavalkad av frilägen för Donsö men Bryngelsson gjorde flera bra räddningar. Här är det Albert Hansson som avslutar men Bryngelsson räddar.

Donsö hade en ny debuterande spelare för dagen. August Ericsson. August kom in efter pausen.

John Backman återigen högst efter hörna men nicken går över.

Matchen är över. Donsö vinner välförtjänt. Björkåsen stretade bra emot i 1:a halvlek men i andra halvlek var det Donsö för hela slanten.