Bilder från matchen mellan Donsö IS och Askims IK 3-1 (2-1) 2010-08-27

Emil Johnsson med bollen på vänsterkanten i 1:a halvlek

Jimmy Kjellberg på språng efter bollen

Donsös Mikael Schagerlind får hjälp av Askimspelare efter ett motlägg efter ca 5 min. Fick tyvärr avbryta matchen. Nyförvärvet Hampus Zackrisson ersatte och

gjorde det bra i sin debut för Donsö.

Askimsspelare i 1.a halvlek. Visade bra moral efter Donsö tagit ledningen med 2-0 och jobbade sig in i matchen, hade flera bra chanser i början av 2.a halvlek när Donsö

ledde med 2-1

Donsös Emil Johnsson, mycket bra i 1.a halvlek. Gjorde avgörande 3-1 målet för Donsö.

Magnus Fhager gratuleras av övriga Donsöspelare efter 1-0 målet fint framspelad av Simon Gustafsson

Magnus Fhager har precis gjort 2-0 för Donsö.

Dags att plocka fram "planeboga".

Donsös "spider in the net" Andreas "Bagarn" Fhager i mitten av bilden. Fick gå in och spela mittback när Mikael Schagerlind tvingades utgå. Han gjorde det som så

många gånger förr, utan ett misstag. Klass!!!

Lite suddig bild. Tror att det är Askims reducering till 2-1 som är på väg in bakom Donsös duktige målvakt Erik Hornby.

Erik Hornby räddar i början av 2.a halvlek då Askim hade ett flertal chanser till kvittering.

Yngste broder Jansson med bollen.

Emil Johnsson har precis gjort 3-1 för Donsö. Inte många som hänger med när Emil sätter fart