Bilder från matchen mellan Donsö IS och IFK Björkö  1-1 (0-0)   2015-06-09, Klingkärr, Vrångö

Donsö hade avsparken i första halvlek genom Sudo Sulejmanovic (10) och Albert Hansson (9).

Här avslutar Donsös unge lovande forward Albert Hansson. Skottet tar i burgavelns utsida.

Här är Robert Reutherborg (2) i högst i luftduellen efter hörna. Nicken går utanför målvaktens högra stolpe.

Efter ca 20 minuter har Anders Jansson bollen några meter utanför straffområdet. forts

Anders Jansson har skjutit ett bra skott otagbart för Björn Andersson i Björkömålet. Observera Albert Hanssons (9) position. forts

Bollen i mål. 1-0 trodde vi men målet blev bortdömt för offside.

2 st Vrångöveteraner, Kent Friberg (i ljus keps) och John-Olof "Lote" Levin. som vann Skärgårdscupen med Vrångö 1981 när man slog Hälsö  i finalen 2-1. Vrångös båda mål gjordes av

Jan Levin.

Donsös Emil Fhager i vänster bildkant skjuter frispark för Donsö. forts

Frisparken på väg mot mål. forts

Björn Andersson blir tvungen att boxa bollen ut till hörna. Bra frispark av Emil.

2:a halvlek

Björkös Niklas Karlsson med bollen (6) (skymd på bilden). forts.

Niklas Karlssons framlägg når Jimmy Olausson (2) (med ryggen mot målet) som nickar mot mål. forts

Nicken tar i ribbans underkant och studsar ner. Här på bilden fångar Donsös målvakt Tom Nilsson (bra match) bollen på uppstuds. Domaren dömer mål efter godkännande av linjemannen.

Anton Jansson på vänsterkanten. Emil Turesson (4). forts

Antons inlägg når William Fhager (16) som slänger sig och nickar någon meter ovanför ribban. Gott försök Wille!

Donsös Albert Hansson (9) med bollen. Björkös Alex Hansson (delvis skymd) närmast Albert. forts

Alex Hansson (12) tacklar Albert Hansson som faller med straff som följd.

Jesper Lindgren lägger straffen för Donsö. forts

Björn Andersson går åt rätt håll. forts

Straffen går precis under Björn Andersson. Mål men väldigt knappt.

Matchen är över. Det jag tar med mig från matchen är att Donsö äntligen tar poäng efter 6 raka förluster. 3 utvisningar i en match är inte godkänt. Ok. Domaren var väldigt flitig med korten

men ändå. Att ändå bärga en poäng var starkt. Så länge Donsö var lika mycket folk på planen var Donsö väl så bra som Björkö.