Bilder från matchen Donsö IS - Göteborgs FF 2-3 (2-1)  2011-09-10

Dagens första målskytt Anders Jansson med bollen.

Här är början på Donsös 2-0 mål. Johan Johnsson passar fram bollen.

Forts från föregående bild. Simon Gustafsson och Johan Johnsson (8) igenom.

Backen i GFF räddar Simon Gustafssons skott på mållinjen. Johan Johnsson  skjuter in returen: 2-0 13:e minuten.

Donsöspelarna vandrar upp mot mittlinjen.

Robert Reutherborg i stilstudie.

Petter Käll i luftduell med en GFF-forward.

GFF.s bäste målskytt i serien Andreas Björkman kommer fri med Erik Hornby i Donsö-målet. Forts på nästa bild.

Andreas Björkman rundar Erik Hornby och rullar in bollen i det öppna målet. 20.e minuten

GFF.s målvakt Marcus Rångeby är ute vid straffområdeslinjen och fångar bollen.

Donsös Anton Jansson inne i GFF.s straffområde.

Donsö uppe i GFF.s straffområde.

Väldigt trevligt att se Ingemar Andersson tillbaka på Nordövallen.

Donsös Petter Käll nickar undan. Andreas Björkman (21).

Donsös målvakt Erik Hornby på väg ut för att rädda bollen. Gled i nästa frekvens med bollen utanför straffområdet med frispark som följd för GFF.

GFF har fått frispark. Forts. på nästa bild.

Frisparken smiter strax utanför Erik Hornbys vänstra stolpe. Bra tryck i frisparken.

Här är situationen när GFF.s målvakt Marcus Rångeby tar bollen med handen utanför straffområdet. Rångeby får rött kort. GFF spelar med 10 man från matchminut 53.

Här är upptakten till GFF.s kvittering till 2-2. Donsös Mikael Schagerlind och GFF.s Ousman Jatta närmast bollen. Donsös målvakt Erik Hornby ej i bild är på väg ut från målet.

Jatta hinner först på bollen och lägger in den i det övergivna målet. Några bilder blev lite sämre skärpa på pga imma i kameran. 62:e minuten

Här trodde nog dom flesta på ledningsmål för GFF. Men Donsös Mikael Schagerlind ville annat. Forts. på nästa bild.

Mikael Schagerlind fläker sig och räddar på mållinjen. Återigen "Hysén-klass" av Micke.

Bollen inne i Donsös straffområde.

Donsö nye spelare i höst. Jacob Olsson i sin hemmadebut på Nordövallen. Han debuterade i A-laget i bortamatchen mot Skottfint. Pappa Per-Uno Olsson spelade flera år i Sandarnas

A-lag på 1970-talet också någon säsong i Styrsö BK.s A-lag. Här nickar han bollen i slutet av matchen.

GFF:s Tobias Palmqvist (19) har dribblat sig igenom och placerar in 3-2 bakom Erik Hornby. Matchens 85:e minut.

Målskytten kramas om av glada GFF-spelare.

Målglädje ala TV-Pucken. Starkt att vända från 1-2 till 3-2 med 10 man.

Spelarna och domarna tackar varandra efter matchen. Bl. syns GFF.s tränare Kjell-Åke Nilsson i mängden. Kjell-Åke tränade Donsö säsongen 2007.