Bilder från matchen mellan Donsö IS och Göteborgs FF  1-3 (1-0)   Donsövallen  2018-06-20

Simon Gustafsson, Donsö och Carl Aldebert, GFF plus domartrion med Robert Boqvist som huvuddomare gör klart för avspark.

Albert Hansson tar avsparken för Donsö.

GFF:s målvakt Robert Olsson är utanför straffområde och räddar bollen med händerna. Domaren visar det röda kortet och normalt bäste målgöraren Teodor Nastevski Lindström

får ställa sig i mål. 9:e min

Donsöhörna från vänster slagen av Olle Backman. forts

Bollen är på väg in mot målet och domaren har redan bestämt sig och pekar på straffpunkten. forts

Straff är det dömt och alla tycks vara lika förvånade.

Albert Hansson lägger straffen. forts

forts.

1-0 för Donsö i den 19 minuten. Det var Alberts 5:e straff som han slår i år och lika bra placerad varje gång. Albert har nu gjort 15 mål och leder skytteligan i Div 4 B.

Jimmy Svanström gjorde debut för Donsö och spelade förtroendegivande. forts

Men matchen slutar på det här snopna viset för Jimmy. Det var en lång  passning från GFF.s planhalva och Jimmy är först på bollen men samtidigt kommer GFF.s Carl Aldebert och

blir träffad i bröstet och faller till marken. Domaren tar upp det röda kortet. Det var möjligtvis ett gult kort men absolut inget rött. 31:a minuten

2.a halvlek:

Bollen är på väg ur Donsös straffområde. forts

Bollen studsar upp på armen hos Albert Hansson och domaren mycket tveksamt straff. Jag undrar om Albert ens var inne i straffområdet. forts

Teodor Nastevski Lindström stegar upp från eget mål och lägger straffen. forts

Kvitterat till 1-1 i den 53:e minuten.

GFF:s Charlie Palmborg med bollen i Donsös straffområde. forts

Palmborg avslutar med ett bra skott som tar i Mathias Kärnbratts vänstra stolpe och går ut.

GFF har hörna från höger. Bollen kommer in högt. forts

Hörnan kommer in nära målet och möjligtvis tar den på GFF:s Charlie Palmborg. forts

Bollen hamnar hos GFF:s Hannes Persson som drar till direkt på volley.

Skottet går in i bortre gaveln och GFF leder med 2-1 i den 66:e minuten.

Donsös bästa chans i matchen förutom straffen. Johan Johnssons skott tippas över av Teodor Nastevski Lindström.

GFF.s Charlie Palmborg (12) tar sig förbi Donsös Patrik Höglund. forts

Palmborg fortsätter mot mål. forts

Palmborg tar sig förbi Mathias Kärnbratt. forts

Palmborg har avslutat. forts

1-3 i den 88:e minuten genom Charlie Palmborg.

Matchen är över. GFF är det bättre laget och vinner rättvist. Beundransvärt av GFF att efter den tuffa starten med utvisning på målvakten och tveksam straff ta sig samman och komma

med ännu bättre energi. Ingen tvekan om att GFF är ett av de bättre lagen i denna serie. Donsö har nu mött GFF i två matcher under säsongen har haft väldigt svårt mot Örjan Glans lag.

Donsö får nu tag nya tag inför fortsättningen. Närmast är det match mot Hälsö I Skärgårdscupen lördagen den 30 juni på Donsövallen.