Bilder från matchen mellan Donsö IS och Hovås / Billdals IF  4-1 (2-0)  Donsövallen,  2016-06-29

Olof Lagerqvist, Donsö och Erik Wendt, Hovås Billdal plus domartrion gör klart för avspark.

Magnus Fhager tar avsparken för Donsö med att passa bakåt till Emil Fhager.

Marcus Johnsson med bollen var med i Donsö igen men fick utgå tidigt med ny skadekänning antar jag. Tråkigt!

Emil Fhager slår frispark för Donsö. forts

Emils frispark når Emil Johnsson som avancerar in i straffområdet. forts

Emil har fortsatt in i straffområdet och slår in bollen mot mål. Kan ana bollen bakom Ludvig Svedstam (17). forts

Tror att bollen här har tagit på nån spelare och har ändrat riktningen en aning. forts

1-0 för Donsö i den 3.e minuten. Om jag har förstått det rätt så var Emil Johnsson siste donsöspelare på bollen så vi fastställer Emil som målskytt.

Olof Lagerqvist var tillbaka efter några matchers frånvaro. Bra och stark.

Simon Gustafsson med bollen. Donsös bäste målskytt genom tiderna. Nära målskytt vid ett par tillfällen i andra halvlek.

Donsös mittfältsgeneral, Anton Jansson med bollen.

Mathias Kärnbratt med bollen. Spelade från start och gjorde det bra. Speciellt i 1.a halvlek.  Magnus Fhager närmast Mathias.

Här är situationen när Donsös Alexander Capov kolliderar med Hovås Billdals målvakt Robert Ahlberg som fick avbryta matchen. Ahlberg fick Capovs sula i ansiktet oavsiktligt.

Magnus Fhager har fått en lång passning från Oskar Wahl och vinner närkampen med Eric Berg (2). forts

Magnus Fhager slår här in bollen i straffområdet. forts

Magnus fina passning når Emil Fhager (6) som avslutar direkt i mål förbi den ersättande målvakten. Har tyvärr inte namnet på målvakten. forts

2-0 efter 38 minuter. Målskytt Emil Fhager.

Målglädje i Donsölaget efter 2-0 målet.

Emil Johnsson slår frispark för Donsö i början av andra halvlek. forts

Emils frispark når framrusande Robert Reutherborg (2). Donsöspelarna rusade fram när Emil slog frisparken medan Hovås Billdal spelare stod kvar.

forts.

Bollen på väg mot mål. forts

3-0 i den 50:e minuten genom Robert Reutherborg.

Hovås Billdal har fått straff efter att Donsös målvakt Erik Hornby fällt en Hovås spelare. Mikael Blom Molin slår straffen. forts

Straffen på väg. forts

3-1 i den 57:e minuten.

Magnus Fhager går upp och nickskarvar. forts

Magnus nickskarv når Simon Gustafsson. forts

Simon drar till direkt på halvvolley. Har för mig att bollen tog i burgaveln nära stolpen. Nära mål där för Simon.

Kanonläge för Simon Gustafsson som avslutar med höger insida av foten. forts

forts.

Bollen verkligen sniker stolpen. forts

Nära igen för Simon.

Simon Gustafsson i farten igen på vänsterkanten. forts

Simon har här passat inåt bakåt och bollen tar på handen på en Hovås Billdals spelare med straff som följd.

Magnus Fhager slår straffen för Donsö. forts

Straffen på väg mot mål. forts

4-1 i den 70:e minuten. Det var Magnus mål nr 169 i A-laget. Han är nu endast 8 mål efter Simon Gustafssons 177 fullträffar i Donsös A-lag. Hoppas naturligtvis att båda kan utöka sin

målskörd. Båda tillför fortfarande mycket till laget efter alla dessa år. Med den situation vi har just nu i A-laget med en mängd spelare som inte kan delta utav olika anledningar är ni

oerhört viktiga med er rutin och spelglädje.

Daniel Backman i röda skor. Han är den äldste spelare som spelat seriematch för Donsö A-lag. Daniel fyller 45 år detta år. Härligt att du kan ställa upp Daniel när det saknas folk.

Emil Fhager (6) står klar att skjuta frispark. forts

Frisparken på väg mot mål. forts

Emils fina frispark stryker verkligen ribban. Emil nära att bli 2-målssskytt där.

Matchen är över. Donsö vinner klart och rättvist. Hovås Billdals lag var fyllt av yngre spelare. Donsös lag måste vara ett av det äldsta A-lag Donsö ställt upp med någonsin i en seriematch.

3 spelare över 40 år. 2 spelare som är 35 år. All heder åt våra veteraner som ställer upp när det saknas folk.