Bild från matchen mellan Donsö IS och Hovås / Billdal  3-1 (1-1)       2013-09-15

Magnus Fhager, Donsö och Daniel Danestedt, Hovås / Billdal och domartrion gör klart för avspark.

Donsö har avspark i första halvlek genom Magnus Fhager och Simon Gustafsson.

Här är Hovås / Billdal farligt framme i början av matchen genom Oscar Lagström (20).

Här är det Donsös Mikael Schagerlind och Kristoffer Olsson i löpduell. forts.

Vi i publiken tyckte att Mikael Schagerlind träffade bollen först men domaren var obeveklig och dömde straff för Hovås / Billdal. forts

Här lägger Hovås / Billdals skyttekung Niklas Borén straffen. forts

Mathias Kärnbratt går åt rätt håll. forts.

Straffen går in utom räckhåll för Mathias Kärnbratt. 0-1 efter cirka 6-7 minuter.

Emil Johnsson slår inlägg ett inlägg från vänster. forts.

Emils inlägg på väg in mot Anton Jansson i straffområdet. forts

Anton kommer först på bollen slår in bollen i mål. forts.

Kvitterat 1-1 efter ca 30 minuters spel. Målskytt Anton Jansson.

Här är det Emil Johnsson med bollen. forts.

Magnus Fhager har här skarvat bollen vidare in mot Johan Johnsson centralt i målområdet. forts.

Bollen rullar just utanför. Nära där.

Här är det Kristoffer Olsson (9) i duell med Donsös Claes Klippert.

Här är det Simon Gustafsson i bra läge i Hovås / Billdals straffområde. forts

Simon avancerar in mot mål. Magnus Fhager i fin position i höjd med straffpunkten. forts

Simon G avslutar själv med målvakten gör en bra räddning.

Här blir Simon Gustafsson fälld av Daniel Danestedt. Ingen åtgärd av domaren mer än att Simon får gult kort för tjöt.

2:a halvlek.

Här är det Johan Johnsson i bra läge. forts

Johan blir störd och det blir inget bra avslut. forts.

Målvakten Johan Westerberg räddar.

Här är det bröderna Johnsson som stormar fram, Johan (8) och Emil i mitten.

Minns inte om Oscar Lagström (20) bröt.  Johan suger åt sig bollen här forts.

Johan avslutar. Skottet redan förbi målvakten. forts.

Bollen är väg in i mål. 2-1 för Donsö.

Det här långskottet tar i Mathias Kärnbratts ribba. forts.

Bollen tar i ribban och studsar ner. Hovås / Billdal hade ett par ytterligare chanser att kvittera under denna perioden.

Här bollen på väg fram till Magnus fhager och Olle Backman (14) forts.

Magnus Fhager faller men klackar till bollen. forts.

Olle Backman upptäcker att bollen är på väg mot honom. forts.

forts.

Olle Backman kan bara lägga in bollen i den tomma kassen.

Bollen på väg in i mål.

Går inte att ta fel på glädjen hos Olle Backman över sitt första seriemål i A-laget.

Donsö vinner matchen rättvist men det stod och vägde länge vid ställningen 1-1 och 2-1 för Donsö.

Stående från vänster: Daniel Olsson, Anders Jansson, Mathias Kärnbratt, Simon Gustafsson, Anton Jansson, Claes Klippert, Mathias Davidsson, Olof Lagerqvist, Robert Reutherborg,

Marcus Backman.

Knästående från vänster: Magnus Fhager, Jimmy Kjellberg, Olle Backman, Johan Johnsson, Mikael Schagerlind, Emil Johnsson, Nils Backman, John Backman