Bilder från matchen mellan Donsö IS A/J-lag och IFK Göteborgs U-17 lag.  2-3 (0-3) Donsövallen  2015-07-22

Olle Backman (med lagkaptensbindeln) hemma på Donsö igen på välkänd mark. Skoj naturligtvis men säkert aningen lite nervöst att visa upp sig på gamla hemmabanan igen.

Robert Reutherborg, Donsö och Olle Backman, IFK Göteborgs U-17 plus domartrion med Adnan Tongur som huvuddomare gör klart för avspark.

Donsö har avsparken genom Emil Johnsson och Albert Hansson (9)

Bollen på väg till nr 16 i IFK. Har tyvärr inte namnet. Olle Backman (9) helt fri vid straffpunkten. forts

Nr 16 spelar in till Olle Backman (9) som gör 1-0 till IFK i 2:a minuten

IFK spelare med bollen. Olle Backman (9) omarkerad

Donsöhörna från höger.

Edvin Dahlqvist (2) fostrad i Öckerö IF. Donsös John Backman närmast

Donsös Nils Backman med bollen.

Olle Backman med bollen. Robert Reutherborg närmast. Mathias Kärnbratt målvakt i Donsö.

Edvin Dahlqvist med bollen. Johan Johnsson närmast Edvin.

Olle Backman (9) återigen i bra läge, men inget mål den här gången.

Olle Backman avslutar igen utanför målet.

Donsös Johan Johnsson (8) och Anton Jansson. Båda två mycket viktiga spelare för Donsö i höst.

Det var gott om publik och tittade på matchen.

Olle Backman igen med bollen. forts.

Olle avslutar. Bollen syns mitt i målet men går strax utanför Mathias Kärnbratts högra stolpe. Ytterst nära mål.

Olle Backman igen på språng. Mathias Kärnbratt i Donsömålet lite ur position. forts.

Olle avlutar med vänstern. Tror detta var 3-0 målet för IFK. 2-0 har jag missat att få med.

Donsös Anton Jansson med bollen. forts

Anton spelar till Emil Fhager som avslutar i mål. Målet bortdömt för offside. Edvin Dahlqvist närmast Emil.

Nils Backman med bollen. Robert Reutherborg i mittcirkeln.

2:a halvlek

Erik Kristensson (12) spelar bakåt till Marcus Johnsson (10). forts

Marcus avslutar med ett fint skott. Reducerat till 1-3 i början av andra halvlek.

Victor Niklasson med bollen. Victor kom in i andra halvlek. Victor också med Öckerö IF sommoderklubb.

Victor Niklasson (4) har spelat ut till Edvin Dahlqvist.

Viktor Niklasson slår en frispark för IFK. forts.

Frisparken når Måns Tobias Viking Saebb som nickar halvmetern utanför.

Donsös målvakt räddar ut till hörna

Anton Jansson med bollen. Flera Donsöspelare runt straffområdet. Donsö jagade nu ytterligare reducering.

Albert Hansson (9) tar sig fram på vänsterkanten.

Johan Johnsson med bollen. Albin Backman (16) som kom in i andra halvlek. forts

Johans fina passning når Albin Backman (född 00) gör sig fri från sin bevakning och avslutar invid målvaktens vänstra stolpe. Fin framspelning och fint avslut av Albin.

2-3. Målskytt Albin Backman

Donsö kombinerade fint i slutet av matchen.

Albert Hansson hade ett fint läge i slutet av matchen men fick ingen bra träff med vänstern.

En trevlig match är slut. IFK klart bäst i 1:a halvlek med bra och snabbt passningsspel där Donsö hade svårt med tempot. Donsö jämnade ut spelet i andra halvlek. Flera av Donsös

yngre förmågor tog för sig bra i matchen.