Bilder från matchen mellan Donsö IS och Landvetters IS  0-7 (0-5)  Donsövallen  2015-09-26

Anders Jansson, Donsö och Sadik Belouati, Landvetter plus domartrion med Yonis Mohamed Omar som huvuddomare gör klart för spel.

Donsö har avsparken genom Sudo Sulejmanovic och Albert Hansson (14).

Efter ca 7 minuters spel får Donsö en jättechans att ta ledningen när Landvetters Efe Yildirim (6) dräller med bollen och 3 donsöspelare blir fria med Landvetters målvakt Linus Bertilsson

Fröjd. forts

Det blir Johan Johnsson (6) som tar hand om avslutet men Bertilsson Fröjd kan göra en fin räddning. Ypperlig chans för Donsö att ta ledningen i matchen.

Joakim Olofsson nr 10 i Landvetter spelar bakåt till Sadik Belouati (8) som avslutar med ett skott mot mål. forts

Sadik Belouati skott på väg in i mål. Donsö målvakt Mathis Kärnbratt försöker nå bollen men det fattas nån decimeter. forts

0-1 i den 7 minuten. Sadik Belouati

Joakim Olofsson med bollen på högerkanten och slår in bollen i straffområdet. forts.

Olofssons inlägg når Mathias Kärnbratt som når bollen men tappar den ut i målområdet. forts

Nr 3 i Landvetter Daryosh Hematian Brojeni är först på bollen i nästa sekvens och kan göra 2-0 till Landvetter i den 14:e minuten

Donsös Nils Backman spelade mittback i Donsö A-lag för första gången och får klart godkänt. Här nickar Nils undan.

Landvetterhörna från vänster som kommer in lågt och skarvas vidare. forts

Landvetters Efe Yildirim är först på bollen. forts

0-3 i den 33.e minuten

Här har Donsöförsvaret slarvat med bollen och den hamnar hos Maximillian Lindholm som skickar iväg en hög boll mot Donsömålet.

Bollen är här på väg mot Mathias Kärnbratts högra stolpe. forts

Bollen har här träffat stolpen och studsar ut i Donsös straffområde där sedan Mathias Kärnbratt kan fånga bollen.

Landvetterhörna från höger som nr 3 i Landvetter  Daryosh Hematian Brojeni nickskarvar vidare. forts

Bollen går vidare till Efe Yildrim som skarvar mot mål. forts

0-4 efter 42 minuter.

Landvetters normalt bästa målskytt Fredrik Forsman med bollen. Mikael Schagerlind jagar. forts

Forsman har spelat intill Yasin Belouati (9) som avslutar. forts

Yasin Belouatis avslutning går in alldeles vid stolpen. 0-5 på övertid i 1.a halvlek.

2:a halvlek

Donsös Emil Fhager (8) har slagit frisparken som är väg mot mål. forts

Landvetters målvakt boxar här ut Emils frispark. Bra försök av Emil som slår bra frisparkar.

Återigen donsöfrispark genom Emil Fhager som målvakten boxar ut till hörna.

Landvetters Fredrik Forsman har löpt från eget straffområde med bollen och avslutar. forts

Avslutning går någon halvmeter utanför.

Mölnlyckes snabbe forward Joakim Olofsson med bollen. forts

Olofsson avslutar förbi Mathias Kärnbratt. forts

Bollen tar här strax i stolpen och går vidare in  i mål. 0-5 i den 62.a minuten.

Här fastställs slutresultatet till 0-7 på straff genom Maximillian Lindholm

Matchen är över. Donsö får inkassera sin största förlust någonsin på hemmaplan i en seriematch. Största förluster förut på hemmaplan i seriesammanhang är mot  Askim 1975 och

Utsikten 2006, båda matcherna förlorades med 6-0. Degraderingen till Div 5 är nu ett faktum. Det är nu en match kvar att spela (mot GFF) av årets säsong och hoppas att laget kan göra

en bra insats och ta med sig till säsongen 2016.