Bilder från matchen mellan Donsö IS och IF Väster  1-3 (0-0), Nordövallen    2014-08-14

Båda lagkaptenerna, Anders Jansson, Donsö, Niklas Pettersson, Väster och domartrion med Alicia Westman som huvuddomare

Donsö har avsparken genom Magnus Fhager och Sudo Sulejmanovic.

Sudo är framme och avslutar, forts

Sudos avslut går strax utanför Anton Larssons högra stolpe.

Här är det Västers lagkapten Niklas Pettersson med bollen.

Här avslutar Niklas Pettersson med ett bra skott som Christian Svanström räddar till hörna.

Här är det debuterande högerbacken William Holmberg som bryter framför Roni Kurdali. Bra debut av William.

Här kommer Sudo löpande på en boll. forts

Sudo avslutar utanför.

Tror det är Västers Robert Carlsson som är farligt framme här. Anders Jansson (7)  forts

Anders Jansson räddar på mållinjen ut till hörna. Nära där för Västers att ta ledningen.

Emil Johnsson med bollen på väg in i straffområdet. forts.

Emil avslutar men Anton Larsson klarar.

Här är det William Holmberg som gjorde sin första match i Donsös A-lag och gjorde det bra.

Här är det Marcus Björk (12) som skjuter från långt håll. forts.

Björks skott är på väg och tar här strax i stolproten.

Magnus Fhager med bollen och avslutar strax. forts.

Anton Larsson sträcker ut men når inte. Skottet går bara någon decimeter över ribban.

Emil Johnsson har tagit sig loss igen på vänsterkanten. fforts. Sudo och Magnus fria. forts

Anton Larsson får fingertopparna på bollen. forts

Nära där igen för Donsö.

Här kommer situationen när Donsö gör mål men blir bortdömt därför att Jonas Andersson (20) håller ner Marcus Björk med vänsterarmen. forts.

forts.

Olof Lagerqvist forcerar in bollen i mål. Som sagt inget mål.

Sudo Sulejmanovic avslutar strax utanför Larssons vänstra stolpe i slutet av 1:a halvlek.

2:a halvlek

Västers har avsparken i 2:a halvlek.

Marcus Björk (12) farligt framme men inget mål.

Emil Johnsson i bra läge i början av andra halvlek. Emil skapar mycket med sin snabbhet. Kom inte riktigt loss i går kväll.

Marcus Björk (12) spelar fram till Roni Kurdali. forts

Minns inte om Kurdali (16) hade bollen eller om den gick direkt till Johan Tapper. forts.

Johan Tapper uppvaktad av Donsös William Holmberg och Anton Jansson (16). Christian Svanström i målet på väg ut. forts

Tapper avslutar. forts

0-1 Johan Tapper 54:e minuten.

Här dräller Anton Larsson med bollen och Sudo kan erövra densamma. forts.

Anton Larsson fäller Sudo med straff som följd. forts

Domaren har blåst straff. Kanske också skulle varit frilägesutvisning?

Magnus Fhager lägger straffen. forts

Straffen på väg till vänster om Anton Larsson. forts.

1-1 Magnus Fhager på straff i den 72:a minuten

Kommer inte ihåg om bollen tar i stolpen här. Robert Carlsson framme för Väster.

Här är det Västers Gabriel Cederborg (29) med bollen som gjorde ett piggt inhopp i andra halvlek. forts.

forts.

Cederborg avslutar men Christian Svanström gör en fin enhandsräddning. forts

Bollen går ut till hörna

Västers Joakim Rundström i närkamp med Donsös Jimmy Kjellberg och kan avsluta. forts

1-2 Joakim Rundström 84:e minuten.

Västers har hörna från vänster. forts

Nickstarke mittbacken gör sitt andra och Västers tredje för kvällen. 1-3 Joakim Rundström i den 86:e minuten.

Matchen är över. Väster vinner. Matchen var jämn. Vilket lag som helst kunde vunnit. Kanske oavgjort hade varit rättvist.