Bilder från matchen mellan Donsö IS B och IF Väster B  4-4 (3-0)  Donsövallen  2019-05-12

Nils Möller, Donsö och Johan Tapper, Väster plus domaren Nedzbedin Kodzadziku gör klart för avspark.

Olle Backman (11) tar avsparken för Donsö.

Olle Backman med bollen och passar här fram till Albert Hansson. forts

Albert Hansson har här avslutat förbi Västers målvakt Charlie Skogsberg. forts

1-0 till Donsö genom Albert Hansson i 4:e minuten.

Olle Backman (11) har skaffat sig en fri yta och avslutar strax här med ett fint vänsterskott. forts

Skottet på väg. Skogsberg försöker rädda. forts

Skogsberg når inte och bollen smiter in nära stolpen. 2-0 i den 15:e minuten genom Olle Backman.

Västers Arvid Liljedahl (31) i utmärkt läge och avslutar mot Mathias Kärnbratt i Donsömålet. forts

Skottet räddas här av Mathias. forts

Mathias räddar och bollen går ut till hörna.

Albert Hansson igenom. forts

Albert utanför bilden och har avslutat och Skogsberg räddar ut till hörna.

Olle Backman fri till vänster och avslutar i ribbans överkant och går ut.

Albert Hansson i friläge. forts

Albert (i höger bildkant) avslutar med ett fint högerskott och Skogsberg försöker rädda. forts

3-0 i den 44:e minuten genom Albert Hansson i en halvlek som Donsö dominerade i stort.

Tidigt i andra halvlek och Väster kommer ut som ett nytt lag. Västers Morteza Mohammadi avslutar här mot Mathias Kärnbratt här. forts

Kärnbratt räddar men Mohammadi plockar upp returen och avsluta. forts

Reducerat till 3-1 i den 48:e minuten.  Missade tyvärr 3-2 målet som kom i den 52.a minuten.

Donsös Erik Kristensson fäller här Arvid Liljedahl med frispark och gult kort för Erik som följd. forts

Liljedahl lägger frisparken men inte bättre än att den tar i Donsös mur. forts

Bollen går tillbaks till Liljedahl som får på ett bra skott som här tar i ribbans överkant. forts

Bollen studsar högt upp. Ser ut som den ligger och balanserar på elkabeln i bildens överkant.

Västers Arvid Liljedahl avslutar och Kärnbratt räddar.

Västers Johan Tapper lägger frispark här. forts

Tappers frispark når här Marvin Lagerberg Johannisson (33) som nickar mot mål. forts

Mathias Kärnbratt försöker ta bollen i "skopan" men missar. forts

Bollen i mål och vi har 3-3 i den 62:a minuten.

Albert Hansson igenom med bollen. forts

Albert har passat till Olle Backman som avslutar. forts

Bollen tar här i stolpen och Västers försvar kan klara ut situationen.

Albert Hansson på väg fram mot bollen och det blir nåt slags motlägg och bollen hamnar i nästa moment hos Elias Ahlström (77). forts

Elias avslutar med ett fint högerskott. Bollen på väg. forts

Skogsberg slänger sig och försöker rädda men når inte. forts

Skottet går upp i nättaket och det står 4-3 i den 82.a. Härligt mål av Elias Ahlström.

Västers Alexander Caraza Eriksson passar in till André Hansla (8) här. forts

Passningen når Hansla som avslutar strax här. forts

Hanslas avslutning passerar Mathias Kärnbratt. forts

4-4 i den 85:e minuten.

Mohammaddi avslutar och Mathias Kärnbratt gör en bra räddning.

Albert Hansson avslutar här och Charlie Skogsberg och kommer ut och räddar.

Matchen är över. Donsö som sagt bäst i 1.a halvlek. Väster kom ut klart bättre i andra halvlek som spelmässigt var jämn och då blev också matchen som helhet bättre.