Bilder från matchen mellan Donsö IS / VIF - Landvetter IS 2  5-7 (3-3)  Donsövallen    2017-08-02

Landvetters målvakt spelar ut bollen men inte bättre än att Donsös Sturs Genemo (i vänster bildkant) kan snappa upp bollen. forts

Sture Genemo avslutar i det övergivna målet. Misstag av den i övrigt duktige målvakten, August Larsson.  1-0 i den 4:e minuten

Här kvitterar Landvetter genom spelaren med 47 på ryggen. 1-1 i den 6.e minuten.

Landvetter anfaller igen. Donsös målvakt Daniel Ahmadi långt ute. forts

Landvetters Elias Darnler Fredén gör 1-2 i den 11:e minuten.

Skott utifrån. forts

Ahmadi gör en fin räddning ut till hörna.

Albert Hansson med bollen. forts

Albert tar sig förbi Lucas Moberg. Många dueller mellan Albert och Lucas Moberg i matchen. Moberg bra försvarsspelare i Landvetter. forts

Albert kommer för nära målvakten August Larsson som kan rädda.

Donsöhörna från höger som nickas mot mål av Elias Ahlström. forts

Elias nick räddas fint av August Larsson.

Albert Hansson kommer fri med August Larsson. forts.

Albert avslutar förbi August Larsson. forts

2-2 i den 42:a minuten

Här har Albert Hansson blivit nedknuffad med straff som följd. forts

Albert lägger straffen. forts.

3-2 i den 43:e minuten genom Albert Hansson.

Här kvitterar Landvetter till 3-3 i den 44:e minuten.

2:a halvlek

Liam Ajdini skjuter frispark för Donsö. forts

Liams frispark tar i muren och ändrar riktning. forts

Frisparken går in till vänster om August Larsson. 4-3 genom Liam Ajdini i minut 55. Murens beteende här är väl långtifrån bra. Lite att jobba på där för Landvetters juniorer.

Skott utifrån i mål. 4-4 i den 62.a minuten.

Landvetter spelare kommer fri med Ahmadi i misstänkt offsideläge. forts

4-5 i den 63:e minuten.

Viktor Wahlqvist (34) avslutar och Daniel Ahmadi måste lämna retur. forts

Landvetters nr 40 kan lägga in returen. 4-6

Elias Ahlström (7) med bollen. forts

Elias har avslutat med ett bra markskott. August Larsson räddar återigen.

Långskott som går in. 4-7 i den 87:e minuten.

Erik Kristensson (10) med bollen och passar framåt. forts

Eriks passning når Albert Hansson som lägger an för skott. forts

Albert får på ett skott så att kameramannen knappt hinner med. Skottet sitter fint i bortre gaveln. 5-7 i 91:a minuten. Sitter här och drömmer mig tillbaka ett stort antal år när man kunde

få på en sån drömträff. Underbart!

Matchen är över. Var väl en match som kunde slutat hur som helst. Fanns gott om duktiga spelare i båda lagen.