Bilder från matchen mellan Donsö IS - Eriksbergs IF  3-0 (1-0), Nordövallen Donsö. 2014-06-13

Matchen startade 18:50 så jag har inte med några bilder från avsparken. Olle Backman i en nickduell med en Eriksbergsspelare.

Donsös Patrik Höglund i luftduell med Emil Berglind, Eriksberg.

Donsös Sudo Sulejmanovic (10) anlägger för skott mot mål. forts

Sudo får iväg ett bra skott som räddas av Eriksbergs målvakt Tobias Johansson Lindmark

Här är Sudo framme igen och oroar Eriksbergs försvar men Johansson räddar återigen.

Eriksbergs Emil Berglind (12) har målchans men Tom Nilsson (1) och Jesper Lindgren (19) kan avvärja ut till en resultatlös hörna.

Magnus Fhager passar till Anton Jansson (16). Anton som bytte av broder Anders i mitten av 1:a halvlek. Skadekänning igen för Anders?

Här nickar Jesper Lindgren undan i eget straffområde.

Här är det alldeles i slutet av 1:a halvlek. Jonas Andersson (20) har vunnit en nickduell och bollen hamnar hos Sudo Sulejmanovc. forts

Sudo får iväg ett avslut som målvakten lämnar retur på. Magnus Fhager (119 och Olle Backman (20) är på språng på returen. forts

Returen går ut till Olle B. (11) forts.

Vinkeln är väl inte den bästa för Olle. forts.

Olle drar till direkt upp i nättaket. forts.

Olle Backman saluterar efter 1-0 målet som kom i den 45:e minuten.

2:a halvlek:

Eriksberg har avsparken i andra halvlek bl.a genom Emil Berglind (14)

Här är Donsös 2-0 på väg in genom Sudo Sulejmanovic i den 49:e minuten. Bra kombinationsspel före målet. forts.

Donsös Magnus Fhager (11) och Olle Backman (9) jublar i samband med målet.

Målskytten Sudo jublar efter målet. Jonas Andersson (20)

Jonas Andersson nere och nickar undan i eget straffområde. Jonas vinner många nickdueller i eget straffområde liksom i motståndarnas dito.

Anton Jansson med bollen.

Mathias Davidsson i närkamp med Daniel Fredriksson (16)

Olle Backman på språng med Magnus Fhager i sällskap. forts

Olle B avancerar in mot straffområdet. forts

Olle avslutar med sin vänsterfot (bästa ?) men skottet går några decimeter över målet.

Här avslutar Jonas Andersson (20) med en nick mot mål efter lång boll från mittfältet. forts.

Bollen är skymd här. forts.

Här är bollen innanför mållinjen. forts

Här jublar Jonas Andersson och övriga donsöspelare för målet. 3-0 efter 86 minuter.

Matchen är över. Donsö vinner klart och rättvist.