Bilder från matchen Donsö IS och Askims IK  0-1 (0-1)  Donsövallen  2015-08-21

Anders Jansson, Donsö och Jonathan Jarlén, Askim plus domartrion gör klart för spel.

Jonathan Jarlén och Jesper Fredriksson tar avsparken för Askim.

Magnus Fhager gjorde sin första seriematch för året och gjorde det bra. Helst i första halvlek med flera långa öppnade passningar. Här är det Magnus och Askims Carl Weigert i

en höjdduell i början av matchen.

Här är det Anders Jansson i bra läge med bollen men innan Anders fick ner bollen på mattan så hann Carl Weigert (5) och Erik Mattsson (21) gemensamt få stopp på Anders. Bra

försvarsspel av Askimsspelarna.

Magnus Fhager med bollen, Emil Johnsson i mittcirkeln. forts

Magnus Fhagers fina passning når Emil Johnsson perfekt i steget. forts.

Askims målvakt Gustav Castedal rusar långt ut och Emil passerar honom. forts

Hela målet ligger öppet för Emil. forts.

Blev lite långt uppehåll där mellan bilderna. Emils avslutning har här tagit i stolpen och går ut över kortlinjen.

Albert Hansson med bollen, Alexander Capov (4) till höger. forts

Albert spelar ut perfekt till Capov, forts

Capov avancerar några meter och avslutar. forts

Bollen stryker ribbans överkant. Ytterst nära ledning för Donsö.

Askims Tobias Gottfridsson (12) spelar ut bollen till höger, forts.

Gottfridssons passning når Askims högerback Viktor Lundin tror jag det är, forts

Lundins höga inlägg på väg in mot Donsömålet. Jesper Fredriksson (14) i närkamp med Donsös Olof Lagerqvist, forts

forts.

Fredriksson vinner närkampen och kan nicka in bollen. forts

0-1 i den 43:e minuten. Målskytt Askims store och tunge forward Jesper Fredriksson.

2:a halvlek

Frispark för Askim. Tobias Gottfridsson skott strax utanför Mathias Kärnbratts vänstra stolpe.

Donsös unge spelare Elias Ahlström med bollen. forts.

Elias spelar ut till Albin Backman (född 00). Härligt samarbete mellan de unga seriedebutanterna i Donsös A-lag.

Albin Backman längst ut till höger. Sen har vi också på bilden Albert Hansson född 99 och och Elias Ahlström född 00. Imponerande att se Donsös unga spelare ta för sig. forts

Albin kommer ner till hörnflaggan och slår in ett jättefint inlägg till Olof Lagerqvist. forts

Det blir ett hopslag mellan Olof och Askims försvarare som utmynnar i ett inkast för Donsö. forts. Härlig aktion av Albin på högerkanten.

Donsös Emil Johnsson hade ett fint läge i slutet av matchen men avslutningen kunde fångas av Askims målvakt.

Matchen är slut. Resultatet kan diskuteras. Askim tog ledningen och kunde spela på resultatet. Donsö hade svårt att skapa bra lägen i andra halvlek mycket beroende bra försvarsspel

av Askim. En liten taktisk triumf för Askims tränare Håkan Lindman. Positivt i Donsö är de unga spelarna som fick chansen och tog den när flera av spelarna som var tongivande mot

Öckerö inte kunde delta på grund av olika anledningar.