Bilder från matchen Donsö IS - Askims IK  4-2 (1-0, 2-1, 1-1)  Resultat 3-1 efter 60 min som ingår i Västra Cupen

Olof Lagerqvist, Donsö och Haime Jansson plus domaren Bilal Tillo, Partille gör klart för spel

Omar Conteh tar avsparken för Askim.

Donsös Liam Ajdini passar fram till Olle Backman. forts

Olle Backman med bollen på vänsterkanten. Albert Hansson och Simon Gustafsson på språng framåt. forts

Olle passar fram perfekt till en löpande Albert Hansson som avancerar mot mål. Askims målvakt Samuel Zyskind kommer ut från målet.

Albert Hansson kommer runt och förbi Zyskind och avslutar mot mål. forts

1-0 till Donsö i den 3.e minuten. Målskytt Albert Hansson.

Askimsspelare fri med Mathias Kärnbratt som räddar.

2:a halvlek

Efter lite tveksamheter i Donsöförsvaret är här bollen på väg mot Donsös mål. forts

Olof Lagerqvist (17) försöker nå bollen men når den inte. forts

Bollen går just precis utanför stolpen. Ser ut som bollen är inne i mål här men den ligger faktiskt bakom. Nära kvittering där.

Donsös Olle Backman med Marcus Wetterskog (4) i ryggen

Olle Backman kommer loss och spelar in till en helt fri Emil Johnsson som avslutar direkt. forts

Emil slår in bollen högt i nättaket. 2-0 i den 40:e minuten genom Emil Johnsson.

Omar Conteh har fått bollen till skänks av donsöförsvaret och kan avsluta mot det öppna målet. forts

Reducerat 2-1 i den 43:e minuten. Målskytt: Omar Conteh.

Donsös John Backman som började som vänsterback blev uppflyttad på mittfältet i den andra halvleken och Donsö började vinna betydligt fler närkamper på mitten

Askim har fått frispark som slås av Wilmer Gimbringer. forts

Frisparken går ca en halvmeter utanför Kärnbratts högra stolpe.

Donsös Simon Gustafsson med bollen i Askims straffområde. forts

Simon avancerar ner mot kortlinjen och slår in bollen mot mål. forts

Simons passning når Emil Johnsson som återigen är fri framför målet.

Emil Johnsson här med ryggen mot målet. forts

Emil har här klackat bollen förbi Askims målvakt och in i mål. 3-1 i den 54:e minuten.

Lite publik idag var det allt. 3-1 blev resultatet i Västra Cupen. Lagen hade kommit överens om att spela ytterligare 30 minuter.

3:e halvlek

Olle Backman med bollen på högerkanten. Askims Anton Bogren (24) jagar. forts

Olle kommer in med bollen i straffområdet. forts

Olle avslutar till höger om Zyskind i Askimsmålet. 4-1 i den 75:e minuten

Askims William Nimbs (13) med bollen i Donsös straffområde.

Nimbs avslutar förbi Mathias Kärnbratt i Donsös mål. 4-2 i den 85:e minuten.

Matchen är slut. Sammantaget under matchens första hälft var väl Askim det spelförande laget men Donsö var klart vassare i avslutningarna. Resten av matchen var ganska jämn

spelmässigt. Askim spelade ju också igår så dagens lag var en aning B-betonat men ändå ett klart bra motstånd för Donsö. Det var ju blott Donsös andra match för året och betyget