Bilder från seriepremiären mellan Donsö IS och Azalea BK  2-2 (1-2)  Donsövallen 2022-04-08

Olof Lagerqvist, Donsö och Kasper Andersson, Azalea plus domartrion med Mohamad Bahsson som huvuddomare gör klart för årets seriepremiär på Donsövallen

David Wilson Brandin tar avsparken för Azalea.

Lång boll från Azaleas backlinje på väg mot en löpande Daniel Ohlson i misstänkt offsideläge. forts

Donsös målvakt Victor Alme kommer ut från målet och Ohlson avslutar. forts

Ohlson har avslutat och bollen är på väg mot mål. forts

0-1 i den 3:e minuten genom Daniel Ohlson.

Azaleas snabbe forward Pontus Ekman med bollen här. Donsöspelarna tittar för mycket på bollen här. forts

Ekman har passat till en fristående Carl Gottfridsson som avslutar här. forts

Gottfridsson avslutning går i mål. 0-2 i den 13:e minuten. Azalea har haft 2 anfall och gjort mål på båda. Snöplig start av matchen för Donsö.

40:e minuten. Albert Hansson i bra läge med bollen här. forts

Albert Hansson tar sig förbi Azaleas back Benjamin Mattsson. forts

Albert har spelat in till Olle Backman som är först på bollen och stöter ihop Azaleas målvakt. forts

Bollen passerar mållinjen. forts

Donsö reducerar till 1-2 i den 40:e minuten genom Olle Backman.

Jens Adolfsson seriedebuterade för Donsö och gör en riktig bra match. Många fina brytningar och flera bra uppspel med sin känsliga vänsterfot.

Albert Hansson har erövrat bollen från Azaleaförsvararen och avancerar in mot mål. forts

forts.

Albert passar här till Olle Backman. forts

Olle avslutar direkt i mål. forts

Kvitterat till 2-2 i 53:e minuten genom Olle Backman återigen framspelad av Albert Hansson.

Albert Hansson avslutar här. forts

Avslutningen går utanför vänstra stolpen. Bollen syns högt bakom målet.

Olle Backman kommer fri med målvakten här. forts

Olle avslutar men Petter Dahlberg räddar.

Matchen är över. Svårt att sia om det var ett rättvist resultat. Azalea hade mycket boll men för det mesta på egen planhalva. Donsö hade ju klart mera målchanser. Ny match för Donsö