Bilder från matchen Donsö IS och Balltorps FF  5-3 (3-2)  2016-09-03  Donsövallen

Anders Jansson, Donsö och Marcus Nilsen, Balltorp plus domartrion gör klart för avspark.

Jetmir Kurti och Parosh Abdul Mohideen (8) tar avsparken för Balltorp.

Balltorps Marcus Nilsen med bollen. Balltorp tog tag i taktpinnen i början av matchen. det tog några minuter innan Donsö kom upp bättre i banan.

Albert Hansson driver bollen på högerkanten efter lång passning från Patrik Höglund. forts

Albert passar tvärs in i straffområdet där Johan Johnsson kommer perfekt och kan stöta in 1-0 för Donsö. forts

1-0 i den 6:e minuten. Snyggt!

Johan Johnsson med bollen. Simon Gustafsson (3) påbörjar sin löpning ut på kanten. forts

Johan har passat ut till Simon Gustafsson som tar sig fram på vänsterkanten. Albert Hansson (14) i höger bildkant. forts

Simon passar bollen perfekt mellan målvakt och backlinjen. forts

Albert Hansson möter här bollen strax och avslutar. forts

Snyggare än så blir det inte. Alberts avslutning går in vid den bortre gaveln. forts

2-0 i den 9:e minuten. Donsö har fått en smakstart med 2 fina mål.

Duktig på mitten idag. Unge Elias Ahlström.

Simon Gustafsson är här igenom. Balltorps målvakt har rusat ut. forts

Minns inte om målvakten Mattias Fehring tog tag i Simons fot och faller. I vilket fall som helst blev han upphakad med frilägesutvisning och straff som följd. forts

Juste av Mattias Fehrling att ta Simon i hand efter fällningen också när han visste resultatet av situationen. Strongt!

Det blev lagkaptenen Marcus Nilsen som fick ta över målvaktsysslan. Här skjuter Albert Hansson straffen för Donsö. forts

Nilsen går åt rätt håll på Alberts straff. forts

Nilsen är på bollen men straffen går in. 3-0 i den 25:e minuten.

Parosh Abdul Mohideen har passat ut till vänster till Hussein Mahmoud Diwan. forts.

Diwan möter bollen direkt med höger insida och bollen är på väg mot Erik "Lehmann" Hornby i Donsömålet. forts

Bollen skruvar sig in i krysset. forts

3-1 i den 31:a minuten. Vackert mål. Ni kan helt bortse från matchuret som visade fel tid  under hela matchen tyvärr.

Albert Hansson i närkamp med Diyar Abdul-Gabar. Albert blir här dragen i tröjan. forts

Målvakten Marcus Nilsen har kommit ut en bit och kan rädda och Balltorp reder ut situationen.

Emil Johnsson med bollen på vänsterkanten. forts

Emil har här avslutat strax över.

Balltorps anfallare Jetmir Kurti (7) med bollen i kanonläge i Donsös straffområde. Kurti hade gjort 8 mål på de tre föregående matcherna i höst. forts

Kurti avslutar mot "Lehmann". forts

Lehmann gör en kanonräddning ut till hörna.

Den efterföljande hörnan från höger är på väg in mot Donsös mål. forts

Hörnan når Diyar Abdul-Gabar (2) som här avslutar mot mål. forts

Bollen passerar här Erik "Lehmann" Hornby. forts

Minns inte om bollen tog i stolpen här. forts

3-2 i den 40:e minuten.

Med det första som sker i andra halvlek. Jetmir Kurti skjuter från 30 meter. forts

Skottet slinker under "Lehmann" och nu står det helt plötsligt 3-3 efter 47 minuter. Balltorp har spelat med 10 man sedan den 25:e minuten och gjort det väldigt bra

Patrik Höglund och Mikael Schagerlind bildade mittbackspar i dag och gjorde det bra. Blev en helt annan stabilitet i försvarslinjen med dessa båda rutinerade spelare tillbaka.

Farlig målchans igen  för Balltorp. Filip Berg kommer fri med "Lehmann" som kan rädda.

Bollen går in i mål. forts

4-3 i den 68:e minuten genom Elias Ahlström. Fint förarbete av Albert Hansson.

Simon Gustafsson har kommit loss och är på väg in i straffområdet. forts

Simon avslutar med ett högerskott. forts

Marcus Nilsen i Balltorps mål stöter ut bollen och Balltorp kan reda ut situationen.

Här är situationen när bollen studsar upp på Daniel Dinos arm och domaren blåser straff. Det hade också bara någon minut tidigare varit en straffsituation i Donsös straffområde. Också

då för hands men då kom det ingen signal från domaren men nu var det ingen tvekan.