Bilder från matchen mellan Donsö IS och FC Fiskebäck  0-1 (0-1)  Donsövallen, 2016-06-10

Robert Reutherborg, Donsö och Daniel "Dalla" Natanaelsson plus domartrion gör klart för avspark.

"Dalla" (10) och Viktor Lagerqvist har avsparken för Fiskebäck i första halvlek.

Fiskebäck Viktor Lagerqvist slår en lång passning framåt. forts

Passningen når Robin Axell (9), Erik Hornby i Donsömålet rusar ut. forts

Axell kommer runt "Lehmann". forts

Axell spelar inåt tvärs till Johan Bengtsson som smyger fram i höger bildkant. forts

Bollen på väg mot Bengtsson med Robert Reutherborg i ryggen. forts

Bengtsson möter bollen med höger insida. forts

0-1 i den 26:e minuten av Johan Bengtsson. Fint anfall och mål av Fiskebäck.

Fiskebäcksbloggens ansvarige, Daniel "Dalla" Natanaelsson med bollen.

"Dalla" med bollen och spelar ut till Viktor Lagerqvist till höger som sedan drar på ett långskott som tar i ribbans överkant. Har ingen bra bild på ribbskottet. Kom snabbt och

överraskande. Finns inga bilder av eventuella chanser för Donsö i 1:a halvlek för det fanns inga.

2.a halvlek:

I början av andra halvlek slår Nils Backman fram en hög boll till Magnus Fhager som kommer högst i luftduellen. forts

Magnus nick går in mot mål men någon meter utanför stolpen. Magnus gjorde för övrigt en bra comeback.

Johan Bengtsson igenom och har fritt läge med bollen mot det öppna målet. forts

Bengtsson kommer en aning långt ut till vänster. Erik Hornby och Robert Reutherborg rusar in mot målet. forts

Bengtsson fick ingen riktig ordning på avslutet och "Lehmann" kan rädda. Nära utökningen av ledningen där för Fiskebäck.

Debutanten för dagen i Donsö IS A-lag, Karl-Johan Hansson (15) är framme i en situation som nära hade kunde blivit något. Donsö började nu skapa chanser i matchen.

Donsös meste spelare genom åren Andreas Fhager fick i dag göra comeback på grund av Donsös stora manfall med flera ordinarie spelare borta (6 stycken).

Fiskebäcks Måns Persson (2) får på ett bra skott som Erik "Lehmann" Hornby får sträcka ut på och göra en fin räddning. Erik var Donsös bäste spelare och räddade många lägen för Fiskebäck

Donsös Albin Backman med bollen. forts

Albin slår ett fint inlägg som når Magnus Fhager som nickar mot mål. forts

Fiskebäcks målvakt Marcus Nilsson får händerna på bollen. forts

Tror nicken också tog stolpen innan Fiskebäcks försvar kan få bort bollen

Magnus Fhager med bollen. Bra match av Magnus som sagt.

Med det sista som hände matchen var när Andreas Fhager hade ett bra läge. forts

Marcus Nilsson fångar bollen till slut. Sammantaget av matchen var att Donsö inte räckte till med så många spelare borta. Så bred trupp har inte Donsö i dag. Fiskebäck hade flera lägen

att utöka ledningen men resultatet stannar vid 0-1 som var smickrande för Donsö.