Bilder från matchen mellan Donsö IS - Fässbergs IF  3-3 (1-0)   Donsövallen 2015-09-05

Sudo Sulejmanovic, Donsö och Henrik Lehmann, Fässberg och domartrion gör klart för avspark.

Fässberg har avsparken i 1:a halvlek genom bl.a Anders Eggert (26)

Oliver Dino kommer fri med Fässbergs målvakt efter ca 10-12 minuters spel. forts

Fässbergs målvakt Edvard Alexandersson kommer ut från målet. forts

Oliver Dino kommer runt målvakten på yttersidan och avslutar men Fässbergs Marcus Nilsson kan bryta ut till hörna.

Donsö fick nu en dubbelhörna. Här kommer den andra hörnan som Patrik Höglund. (längst ut till höger på bilden) kan möta med skallen. forts

Patrik Höglunds skarvnick på väg in mot Fässbergs mål. forts

Donsös unge spelare Albert Hansson (14) går upp och nickar och träffar ribban. forts

Ytterst nära mål där för Albert. Fin intention av Donsö.

Fässberg har fått frispark mitt på Donsös planhalva. Fässbergs Viktor Alexandersson frispark träffar här ribban och studsar ner i Donsö straffområde där Donsös försvar kan få bort

bollen. Nära ledning för Fässberg där.

Donsös Oliver Dino med bollen. forts

Dinos fina skott med höger insida får en härlig skruv in mot Fässbergs mål. forts

forts

Det kan bara inte bli bättre än så här. forts

1-0 för Donsö i den 32:e minuten genom Oliver Dino som här kramas om av Anders Jansson.

Inte helt säker på namnet på Fässbergs spelaren med bollen här. forts

Avslutningen går mot Donsös mål där Mathias Kärnbratt får fingertopparna på bollen. forts

Bollen går här ut till hörna. Fint räddat av Mathias.

2:a halvlek

Oliver Dino kommer genom i början av andra halvlek. forts.

forts.

Oliver försöker få bollen förbi Fässbergs målvakt Edvard Alexandersson som kan göra en fin fotparad. Har för mig att Alexandersson har spelat i Hönö IS.

Donsös Erik Kristensson som kom in i andra halvlek får här en knuff i ryggen med frispark som följd. forts

Patrik Höglund är här klar för att lägga frisparken. forts

Patriks frispark på väg. forts

Frisparken går in vänster om målvakten med härlig fart. forts

2-0 för Donsö genom Patrik Höglund i den 52:a minuten

Fässbergs Viktor Alexandersson med bollen. Donsös Alexander Capov jagar. forts

Alexandersson spelar in till Anders Eggert (26) som kan avsluta intill Kärnbratts högra stolpe. 2-1 i den 58:e minuten. Fässberg tog nu över spelet mer och mer.

Donsöhörna från höger. Oliver på väg att möta bollen i luften. forts

Oliver Dinos nick på väg mot mål. forts

Nicken går strax över. Fin nick av Oliver.

Fässberg har fått straff efter hands på Olof Lagerqvist. Hampus Palmqvist lägger straffen. forts

Palmqvists straff går in alldeles vid stolpen. 2-2 i den 74:e minuten. Donsö hade nu en rejäl svacka i matchen.

Oliver Dino kommer igen i ett bra läge. forts

forts.

Dino avslutar men Alexandersson gör en fin räddning.

Var dåligt med här med kameran men det blir mål här för Fässberg. forts

2-3 i den 79:e minuten genom Daniel Colunga Tinajero

Patrik Höglund med bollen. Oliver Dino springer i luckan. forts

Oliver kommer först in i situationen och fångar upp Patriks passning. forts

Oliver blir fälld av Fässbergs lagkapten Henrik Lehmann. Domaren blåser straff.

Patrik Höglund slår straffen. forts

3-3 i den 88:e minuten genom Patrik Höglund.

Strax efter straffen kommer Fässbergs Viktor Alexandersson med bollen på vänsterkanten. forts

Alexandersson spelar in till framstormande Fässbergsspelare. Ytterst nära att dom når bollen.

Matchen är slut. 3-3 kan väl betraktas som rättvist. Räknat över hela matchen hade väl Donsö mera klara målchanser men Fässberg hade mera boll än Donsö. Mycket viktig kvittering

av Donsö genom Patrik Höglund. Naturligtvis hade 3 poäng känts bättre men som matchen utvecklade sig bör Donsö vara nöjda med en poäng. Nya tag nästa lördag mot serieledarna