Bilder från matchen mellan Donsö IS och Fässbergs IF  0-3 (0-2)  Donsövallen  2022-06-28

Olof Lagerqvist, Donsö och Henrik Sarge, Fässberg plus domartrion med Adrian Hosseini som huvuddomare gör klart för spel i den vackra sommarkvällen.

Olle Backman tar avsparken för Donsö.

6:e minuten. Olle Backman med bollen här spelar ut till vänster där Lot Fhager befinner sig. forts

Lot Fhager (18) tar emot bollen och avancerar några steg och får på ett bra vänsterskott som här tar i ribban. forts

Bollen studsar ner i straffområdet och Fässbergs försvar får undan bollen.

Bollen har hamnat hos Fässbergs Albin Broström Vedin. forts

Broström Vedin har avslutat mot mål. forts

Donsös målvakt Tom Nilsson sträcker ut men når inte det välplacerade skottet. forts

Bollen går in alldeles intill stolpen och Fässberg leder efter 21 minuters spel med 1-0.

Fässberg hörna från höger som hamnar hos Albin Broström Vedin. forts

Bollen på väg in i Donsös straffområde. forts

Fässbergs Hussein Mahamod halvträffar bollen som ställer Tom Nilsson. forts

Bollen i mål 0-2 i den 36:e minuten på en så kallad strumprullare.

76:e minuten. Albert Hansson har fått en passning djupled av Olle Backman tror jag det var. forts

Albert avslutar och Fässbergs målvakt Leo Hüller gör en bra räddning med högerfoten. Nära reducering där.

Minns inte om Tom Nilsson räddade här och bollen rullar ut mot nr 25 Eric Nilsson. forts

Eric Nilsson har avlutat. forts

0-3 i den 84:e minuten.

Matchen är över. Fässberg var inte på något vis bättre än Donsö. Donsö har förtvivlat svårt att komma till några bra chanser trots stort övertag i bollinnehav. Var väl konstant press

mot Fässbergs mål i hela andra halvlek utan några bra lägen utom Albert chans i den 76:e minuten. Donsös form är vikande. 3 förluster på de senaste 4 matcherna.