Bilder från matchen mellan Donsö IS och Göteborgs FF Damlag  3-0 (3-0)  Donsövallen 2022-09-18

Alma Backman Donsö och Caroline Karlsson, GFF plus domartrion med Oskar Kanerva som huvuddomare gör klart för spel i årets sista seriematch.

GFF.s Nathalie Hansen tar avsparken i 1:a halvlek.

Trodde att bollen gick över linjen i denna situationen men Donsös Maj Olsson håller den i spel. forts

Bollen hamnar i nästa moment hos Alma Backman som avancerar in i GFF.s straffområde. forts

Alma har avslutat och bollen går in mellan GFF.s målvakt och stolpen. forts

1-0 av Alma Backman och klockan visar fortfarande 00.

Publikbild

Alida Fhager med bollen och passar strax i djupled till en löpande Alma Backman. forts

Alma hinner upp Alidas passning, Brita Hansson (13) i sällskap längst fram. forts

Inte säker om Alma avslutade själv här eller om hon passar till Brita Hansson ute till vänster. forts

Oavsett vilket så hamnar bollen hos Brita Hansson som avslutar här. forts

2-0 i den 28:e minuten genom Brita Hansson.

Efter en retur efter hörna hamnar bollen hos Alida Fhager som i nästa moment slår ett inlägg in mot mål. forts

Donsös rutinerade mittback Frida Lundblad har dröjt sig kvar i straffområdet och missar nicken med en hårsmån. Kunde blivit ett riktigt vackert mål.

Alida Fhager här med bollen på högerkanten och slår in bollen mot mål här. forts

Alidas inlägg går över GFF.s målvakt. Brita Hansson nr 13 på väg fram. forts

Brita avslutar här. forts

Bollen tar strax i stolpen här. forts

Bollen har tagit  i stolpen och går ut över kortlinjen.

Brita Hansson passar fram i djupled. forts

Britas passning når en löpande Alma Backman. forts

Målvakten har kommit ut från målet men når inte bollen och Alma avslutar mot det övergivna målet. forts

3-0 i den 45:e minuten genom Alma Backman.

Donsös Terése Turpeinen passar i djupled. forts

Passningen når en löpande Alida Fhager. forts

Alida har avslutat och GFF.s målvakt Jasmin Weilert får sträcka ut rejält för att rädda.

Donsös målvakt Isabelle Peterson räddar och stod hela matchen rätt placerad på GFF.s avslutningar. Hade också fina rejäla utsparkar.

Matchen är över och Donsö vinner klart och rättvist. GFF hade en bra period i första halvlek men kom inte till några direkta farligheter. Donsö var väldigt giftiga i sina omställningar.

Stundtals också riktigt bra passningsspel.

Stående fr. vä: Louis Diolez, Carl Fhager, Elin Fhager, Brita Hansson, Alida Fhager, Maj Olsson, Amanda Fhager, Alice Samuelsson, Mariana Fhager, Torgny Fhager.

Sittande fr. vä: Terése Turpeinen, Augusta Fhager, Mathilda Fhager, Frida Lundblad, Isabelle Peterson, Alma Backman, Elsa Bergman, Elin Andreasson, Ronja Wahl