Bilder från matchen Donsö IS och Gambian Mix IF  2-1 (1-1)   Donsövallen  2022-04-23

Olof Lagerqvist, Donsö och Saikou Sidibeh Gambian Mix IF plus domartrion med Ibrahim Rashid som huvuddomare gör klart för avspark.

Olle Backman tar avsparken för Donsö.

Gambian Mix Simon Nwabueze tar sig förbi Donsös Erik Schagerlind. forts

Nwabueze avslutar strax här. forts

Avslutningen passerar Tom Nilsson i Donsömålet och det står 0-1 i den 7:e minuten.

Alldeles direkt efter målet. Nwabueze i samma position igen som vid målet. forts

Nwabueze avslutar igen med ett bra skott. forts

Tom Nilsson har räddat skottet och bollen är på väg ut mot en av Gambian Mix forwards. forts

Gambian Mix forwarden avslutar strax över ribban. Nära 0-2 där.

Albert Hansson avslutar här från långt håll. forts

Alberts skott på väg mot mål. forts

Gambian Mix målvakt räddar men måste lämna retur. forts

Olle Backman (9) hugger på returen. forts

Olle hinner först på bollen och avslutar men i burgaveln.

Elias Ahlström har erövrat bollen här och slår här fram bollen i djupled. forts

Elias passning når en löpande Albert Hansson. forts

Gambian Mix målvakt kommer ut från målet och Albert avslutar. forts

Kvitterat till 1-1 i den 19:e minuten genom Albert Hansson.

40:e minuten. Efter strul i Donsös försvar blir en Gambian Mix spelare fälld med straff som följd.

Saikou Sidibeh lägger straffen. forts

Straffen var väl inte perfekt lagd men Tom Nilsson gör en fin räddning genom att limma bollen.

2:a halvlek

Albert Hansson igenom i början av 2:a halvlek. forts

Albert avslutar strax över ribban.

Så här såg det flera gånger under matchen där Gambian Mix spelare diskuterade och protesterade mot domslut. 10 gula och 1 rött kort delades ut till Gambian Mix lag. 2 gula till Donsö.

Olle Backman tråcklar sig fram i Gambian Mix straffområde forts.

Olle Backman har blivit fälld. forts

Domaren pekar på straffpunkten. forts

Albert Hansson lägger straffen. forts

Straffen går i mål. forts

2-1 i den 74:e minuten genom Albert Hansson.

Gambian Mix Jose Koli avslutar med ett bra längskott. forts

Skottet har tagit i ribbans överkant och går ut bakom målet. Nära kvittering där.

Matchen är över. Donsö vinner knappt men rättvist.