Bilder från matchen i Skärgårdscupen mellan Donsö IS och Hälsö BK  4-1 (0-0)  Donsövallen 2018-06-30

Erik "Lehmann" Hornby, Donsö och Emil Johansson, Hälsö plus domartrion med Ihsar Ridha som huvuddomare gör klart för spel

Albert Hansson tar avsparken för Donsö i 1:a halvlek.

Donsöhörna från vänster slagen av Olle Backman nickas av Liam Ajdini (11). forts

Liam Ajdinis nick når Patrik Höglund (5) som nickar bollen strax utanför stolpen.

Här är det Hälsö Gustav Börjesson (25) som avslutar och Erik Hornby räddar med en benparad.

Albert Hansson (10) avslutar men Hälsös målvakt Johnny Svensson gör en bra räddning och Hälsöförsvaret kan få undan bollen 0-0 i halvtid

2:a halvlek

Hälsö har frispark mitt på Donsös planhalva som slås av Emil Johansson. forts

Bollen dalar in i Donsös straffområde. forts

Hälsös Karl Nilsson tror jag är den som vinner nickduellen. Donsös målvakt Erik Hornby kommer på mellanhand. forts

Nicken går in strax under ribban och Hälsö leder med 1-0 i den 48:e minuten.

Återigen slagen frispark av Emil Johansson mitt på Donsös planhalva. Återigen en Hälsöspelare som vinner duellen, Rasmus Kolenda (2)

Bollen når Karl Nilsson som förlänger nicken mot Donsös mål. forts

Nicken på väg mot mål. forts

"Lehmann" får göra en reflexräddning ut till hörna.

Hälsös Petter Magnusson driver in bollen i Donsös straffområde. forts

Petter Magnusson avslutar och "Lehmann" får sträcka ut rejält.. forts

"Lehmann" gör en kanonräddning ut till hörna. 2 kanonlägen i följd för Hälsö att utöka sin ledning.

Fick dåligt med förspelet till Donsös kvittering med det var Olle Backman på vänsterkanten som spelade till Albert Hansson som skarvade in bollen har jag för mig. Bollen

i mål vid gaveln. 1-1 i den 64:e minuten genom Albert Hansson.

Simon Gustafsson slår en passning fram till Olle Backman. forts

Olle har kommit loss från sin bevakning och fortsätter mot mål. forts

Olle placerar bollen förbi Johnny Svensson. forts.

2-1 i den 67:e minuten.

Olle Backman framme igen och Johnny Svensson räddar med en benparad.

Olle Backman igen på gång framåt. forts

forts.

Olle passar tvärs inåt till Albert Hansson som gör 3-1 i den 71:a minuten. Helt plötsligt fungerar allt för Donsö och man har vänt matchen med 3 mål inom 7 minuter.

Albert Hansson fri med Johnny Svensson som Albert rundar. forts

Albert kommer ner till kortlinjen och avslutar men bollen går strax utanför högra stolpen.

Donsöhörna slagen från vänster som Albert Hansson nickar in mot mål.

Alberts nick når Anders Jansson som drar till direkt på volley. forts

4-1 i 79:e minuten. Anders Jansson.

Ännu en debutant i A-laget blev det i går. Finn Ernsjöö med bollen här.

Matchen är över. Donsö vinner med 4-1 och får vara nöjda med sista fjärdedelen av matchen som man gjorde bra. Hälsö hade ju några fina lägen efter sin 1-0 ledning och hade man fått

utdelning där vet man inte hur det hade gått. Nu blir det semifinal för Donsö mot Öckerö och som vanligt på bortaplan när det gäller Skärgårdscupen.