Bilder från träningsmatchen mellan Donsö IS och Hönö IS  2-1 (0-0)  Donsövallen, 2021-06-06

Äntligen dags för seniorfotboll igen på Donsövallen. Match mellan Donsö IS och Hönö IS. Här gör båda lagkaptenerna, Olof Lagerqvist, Donsö och Isac Dangardt, Hönö plus domaren

Demetrios Merkouris från Öckerö klart för spel.

Albert Hansson tar avsparken för Donsö i 1:a halvlek.

Alldeles i början av matchen är Hönö uppe i Donsös straffområde och avlossar ett skott mot mål. forts

Skottet räddas av Donsös målvakt Charlie Skogsberg.

Här är det Hönös lagkapten Isac Dangardt med bollen.

Donsös debuterande forward i A-laget, Vigor Lantz (9) avslutar här strax mot Hönös mål. forts

Lantz avslutning tar i burgavelns utsida.

Ännu en debuterande spelare i A-laget. Nils Burefors nyförvärv från IF Väster. Senare också målskytt i sin debut.

Donsö Aron Backman avslutar här mot Hönös målvakt Ludvig Johnsson. Johnsson räddar med viss möda.

Donsös Albert Hansson med bollen här. forts

Albert tar sig igenom Hönös försvar men Ludvig Johnsson kan rädda ut till hörna.

Donsö har frispark i höjd med Hönös straffområde. Anders Jansson slår frisparken. forts

Bollen på väg in i Hönös straffområde. forts

Donsös nr 20 är Nils Burefors. forts

Nils Burefors vinner luftduellen och nickar förbi Hönös målvakt Ludvig Johnsson och i mål. forts

1-0 till Donsö i den 56:e minuten. Målskytt Nils Burefors som här gratuleras till sitt första mål i Donsö A-lag.

Mikael Schagerlind kom in i andra halvlek. Donsös meste A-lagsspelare genom tiderna. 560 matcher sedan debuten 1993 och därutöver vunnit Skärgårdscupen vid 2 tillfällen och

spelat totalt 6 finaler.

Anders Jansson med bollen här och passar strax in i straffområdet. forts

Anders passning når Emil Johnsson (12) som skjuter direkt och Ludvig Johnsson får fingertopparna på bollen. forts

Bollen går ut till hörna.

Aron Backman har passat fint fram till Albert Hansson som kommer fri med Ludvig Johnsson forts.

Albert gör en tvåfotsdribbling och kommer igenom. forts

Albert rullar in 2-0 i den 73:e minuten.

Albert Hansson med bollen ute på högerkanten och slår strax in ett inlägg. forts

Inlägget på väg in. forts

Vigor Lantz (9) nickar någon meter utanför.

Emil Johnsson med bollen här och tar sig in i Hönös straffområde. forts

Emil har avslutat och Ludvig Johnsson räddar.

Hönös Simon Seesai i bra läge i Donsös straffområde.

Seesai har avslutat och bollen tar i Charlie Skogsbergs högra stolpe och går in. forts

2-1 i den 90:e minuten.

Matchen är över. Donsö vinner matchen rättvist. Spelet var väl ömsom vin ömsom vatten men ändå gott att vara igång igen efter ett långt uppehåll.