Bilder från matchen mellan Donsö IS och Hällesåker IF  3-3 (0-3)  Donsövallen  2017-04-02

Donsös lagkapten för dagen, Nils Backman och Hällesåkers dito Johan Gunnarsson plus domartrion med Anton Forsberg som huvuddomare gör klart för avspark.

Hällesåker har avsparken genom Mats Karlsson Eriksson (17)

Tidigt i matchen kommer Mats Karlsson Eriksson i genom och avslutar. forts

Donsös målvakt Christian Svanström gör en fin räddning på skottet som tar i ribbans överkant och ut till hörna.

Hällesåkers notoriske målskytt Johan Gunnarsson (11) i kamp med Donsös Nils Backman. forts

Gunnarsson får iväg ett skott som går strax över.

Hällesåker har hörna från vänster som här nickas in mot mål av Magnus "Mange" Johansson som räddas ut till hörna av Christian Svanström. Denna gång från höger.

Hörnan dimper ner i Donsös målområde där "Mange" (77) får foten på bollen. forts

0-1 för Hällesåker i den 23:e minuten. Enligt domarens rapport skulle det vara självmål.

Donsös mittfältare Elias Ahlström med bollen. Elias skjuter strax mot mål här. forts

Elias skott har här tagit i stolpen och går sedan ut över kortlinjen.

En passning från mittplan på väg fram mot Donsös straffområde där Johan Gunnarsson (11) har startat sin löpning.

Här har Gunnarsson fått bollen under kontroll. Nils Backman jagar. forts

Gunnarsson avslutar. forts

0-2 i den 40:e minuten genom Johan Gunnarsson.

Frispark för Hällesåker från mittplan som lyfts fram. Vem markerar Johan Gunnarsson längst ut till höger? Hoppas att Donsös försvar var förvarnade om Johan Gunnarsson erkända

målfarlighet för så fri får han helst inte stå i Donsös straffområde. Tror att Emil Johnsson nickar bollen här och den hamnar hos Johan Gunnarsson. forts

Tror att Gunnarsson lät bollen studsa en gång innan drog till på halvvolley. forts

Skottet på väg mot mål. forts

0-3 i den 42:a minuten genom Johan Gunnarsson. Han gör mellan 20 och 25 mål varje år i serien. Bra att veta.

2.a halvlek

Albert Hansson (10) längst ut till vänster avslutar här strax utanför målvakten Jesper Svenssons vänstra stolpe.

Här är Gunnarsson farligt framme igen och bollen går här strax utanför Christians vänstra stolpe.

Här räddar Christian igen med fotparad.

Donsöhörna från vänster slagen av Jimmy Kjellberg. forts

Hörnan når Albert Hansson som här nickar mot mål. forts

Donsö reducerar genom Albert Hansson i den 63:e minuten.

Här avslutar Simon Gustafsson (3) med ett vänsterskott som Jesper Svensson räddar ut till hörna.

Här har Albert Hansson passat fram till Erik Kristensson. Kvällsdimman hade nu tagit sig in över Donsövallen forts.

Erik passar i sin tur framåt till Albert Hansson (10). forts

forts.

Albert Hansson kommer först på bollen och avslutar med ett vänsterskott. forts

Reducerat till 2-3 i den 79:e minuten. Fint kombinationsspel av Erik Kristensson och Albert Hansson.

Här avslutar Simon Gustafsson med ett högerskott strax utanför Svenssons högerstolpe.

Publikbild

Anders Jansson (7) avslutar och Jesper Svensson räddar ut till hörna.

Tror det är Hällesåkers Tobias Bengtsson som kommer igenom på vänsterkanten. forts

Bengtsson har avslutat och Christian Svanström räddar.

Emil Johnsson med bollen nere vid kortlinjen. forts

Emil har slagit in bollen. forts

Donsös Simon Gustafsson är sist på bollen in i mål. Inte säker om Simon nickade.  forts

3-3 i den 92:a minuten.

Donsö var det spelförande laget under hela matchen. Men släppte till ett 0-3 underläge och då är det svårt att vinna matcher. Laget skall ha eloge  för att man kunde bärga 1 poäng.

Stundtals riktigt bra passningsspel från Donsö. Christian Svanström gjorde några riktigt bra räddningar. Tycker att det unga mittbacksparet, Nils och Albin Backman gjorde det bra trots

3 baklängesmål. Hade fina och bra uppspel från backlinjen.  Hällesåker var hela tiden farliga i sina omställningar främst genom Johan Gunnarsson.