Bilder från matchen mellan Donsö IS och Hovås/Billdal IF 7-0 (4-0)  2012-06-30

Nordövallen några minuter före avspark i dagens match.

Domartrion och båda lagkaptenerna gör klart för avspark. Magnus Fhager, Donsö och Magnus Eklund, Hovås/Billdal.

Donsös Magnus Fhager och Jonathan Fhager-Karlsson gör avspark för Donsö i 1:a halvlek. Dejan Sabadijija nr 9 i Hovås/Billdal.

Donsös Mikael Schagerlind nickar undan i början av matchen där Hovås/Billdal kopplade ett visst grepp utan att skapa några direkta farligheter.

Här är det Magnus Fhager som nickar undan.

Här är Donsös anfallsduo farligt framme i början av matchen. Magnus Fhager och Jonathan Fhager-Karlsson. Hovås målvakt Johan Westerberg.

Donsös vänstersida Emil Johnsson (19) och Simon Gustafsson (3) firade stora triumfer på vänsterkanten i början av matchen med ideliga platsskiften och överlappningar.

Simon Gustafsson (bakom kortlinjen) har kommit igenom på vänsterkanten och passar snett inåt och Donsös kamikazepilot hugger som en som kobra. 1-0 Magnus Fhager i den

20.e minuten.

Jonathan Fhager-Karlsson springer ikapp en av Hovås/Billdals mittbackar och norpar bollen och gör inget misstag. 2-0 i 22.e minuten. (22) Marcus Johnsson.

Spelaren med supersteget Jonathan Fhager-Karlsson med bollen på vänsterkanten. Påminner mycket om Ove Kindvall i slutet av 60-talet och början av 70-talet.

Ove Kindvall spelade i Feyenoord åren 1966-1971. Gjorde 25-30 mål varje säsong i Holländska ligan. Vann Europacupen 1970. Nuvarande Champions League. Avgjorde

med sitt 2-1 mål i förlängningens 117:e minut. Matchen spelades mot Celtic på San Siro i Milano.  En stor spelare på alla sätt. Inte minst hans ödmjuka framtoning.

Jonathan har kommit ner till kortlinjen och får in bollen efter att blivit hårt tacklad. Bollen kommer till Simon Gustafsson som skjuter bollen i mål. 3-0 i den 30.e minuten.

Efter nickduell i straffområdet går bollen ut till Patrik Höglund som står beredd strax utanför straffområdet. Forts på nästa bild.

Patrik tar ner bollen prickskjuter in 4-0 med ett distinkt vänsterskott utan chans för Johan Westerberg i Hovås/Billdals mål. 37:e minuten. Donsö har på 17 minuter gått från 0-0 till 4-0.

Måste tillägga: Klassmål av Patrik.

Halvtidspaus. Publiken kan inte vara annat än nöjd. Bl.a syns Elve i folkvimlet.

Jonathan Fhager-Karlsson på språng igen. Forts på nästa bild.

Jonathan kommer ner till kortlinjen och passar snett inåt bakåt och vem kommer där om inte Magnus Fhager. 5-0 i 49.e minuten.

Fhagrarna gratulerar varandra till det fina målet.

Donsö altmeister för dagen Mathias Davidsson uppe i en nickduell med Hovås Billdals försvar, inget mål den här gången.

Nr 18 igenom igen. Forts på nästa bild.

6-0 i den 60.e minuten. Målskytt: Jonathan Fhager-Karlsson. 17:e målet på 12 spelade matcher. Vad säger man.

Nr 18 igen igenom. Fri med målvakten och försöker runda men kommer för nära så att Johan Westerberg kan rädda.

7-0 är ett faktum. Målskytt Mathias Davidsson, 65:e minuten.

Simon Gustafsson igenom på vänsterkanten.

Matchen är över. Tack för uppvisningen. Man skall inte ta till överord men 7-0 kändes en aning i underkant.