Bilder från matchen mellan Donsö IS och Hovås Billdal IF  Donsövallen   2019-06-19

Olof Lagerqvist, Donsö och Daniel Danestedt, Hovås Billdal plus domartrion med Ricardo Silva Da Lage som huvuddomare gör klart för spel.

Hovås Billdals Per-Erik Bondesson tar avsparken i i 1.a halvlek.

Albert Hansson spelar till Olle Backman (9). forts

Olle avancerar in i straffområdet. forts

Olle avslutar med ett fint skott nära stolpen. forts

1-0 i den 2:a minuten genom Olle Backman

Donsös comebackande spelare, Magnus Fhager med bollen på mittplan och slår här fram en fin passning framåt i banan. forts

Magnus passning når en löpande Albert Hansson (10). forts

Albert fortsätter mot mål. forts

Hovås målvakt Fredrik Berdin kommer ut från målet. forts

Albert avslutar förbi Berdin och vi har 2-0 efter 14 minuter.

Albert Hansson och Olle Backman i samarbete här och bollen hamnar hos Olle Backman. forts

Olle avslutar med ett fint vänsterskott efter marken. forts

3-0 i den 21:e minuten.

Hovås Billdals Erik Bergh med bollen här och skjuter strax mot mål. forts

Bergh får på ett bra skott som Tom Nilsson får sträcka sig rejält på för att rädda. forts

Tom räddar ut till hörna.

Hovås Billdals Per-Erik Bondesson kommer fri med Tom Nilsson som återigen gör en fin räddning.

Bondesson avslutar här strax över ribban.

Donsös Ludwig Magnusson skjuter mot mål här. forts

Berdin räddar här Ludwigs skott nära stolproten.

John Backman (8) nickar mot mål efter hörna. forts

Berdin räddar nicken precis utanför mållinjen.

Olle Backman har blivit fälld och tar själv frisparken. forts

Olles frispark på väg mot mål. forts

Fredrik Berdin räddar frisparken ut till hörna.

Albert Hansson igenom och avancerar mot mål. forts

Albert tar sig förbi Fredrik Berdin och avslutar här.

4-0 i den 57:e minuten.

Magnus Fhager kommer här i friläge och fortsätter mot mål. forts

Magnus har avslutat. forts

5-0 i den 60:e minuten. Magnus gör sitt 174:e mål i karriären. Bästa målskytt för Donsö A-lag genom åren är Simon Gustafsson på 193 mål.

Magnus Fhager nickskarvar här efter inspark. forts

Magnus nick hamnar hos en löpande Albert Hansson som fortsätter mot mål. forts

Berdin har kommit ut från målet. forts

Albert Hansson avslutar upp i nättaket och vi har 6-0 i den 60:e minuten.

Hovås Billdals Daniel Danestedt slarvar här med ett uppspel och Patrik Höglund bryter. forts

Bollen hamnar hos Albert Hansson som avlutar här. forts

7-0 i den 77:e minuten. Målskytt Albert Hansson som nu har gjort 4 mål i en och samma match för 2:a gången i år och för 4:e gången i karriären. Albert är nu uppe i 8 st hattricks totalt

genom åren. (Minst 3 mål i en och samma match). Lika många som Magnus Fhager. Alla siffror gäller endast mål gjorda i seriematcher.

Olle Backman fri med Fredrik Berdin. forts

Olle blir upphakad och fälld av Berdin och domaren dömer hands på Olle?.

Resultatet talar helt för sig själv. Hovås Billdal hade några halvchanser i 1:a halvlek. Donsö dominerade matchen från början till slut. Hovås Billdals målvakt Fredrik Berdin räddar laget

från en ännu större förlust. För Donsös del blev det ett trendbrott efter en mindre bra period och kan se framåt mot nästa match mot Balltorp nästa vecka och kvartsfinal mot Hälsö i