Bilder från matchen mellan Donsö IS och IF Mölndal  6-6 (3-2)  Donsövallen 2018-08-12

Simon Gustafsson, Donsö och Anton Johansson, IF Mölndal plus domartrion med Bilal Tillo som huvuddomare gör klart för spel

Mölndals Viktor Lundqvist tar avsparken i första halvlek.

Donsös Olle Backman med bollen tidigt i matchen. forts

På nåt vis kommer bollen till Albert Hansson (10). forts

Albert driver bollen några steg och avslutar förbi Mölndals målvakt Alexander Hellman. forts

1-0 till Donsö genom Albert Hansson i den 6:e minuten.

Donsös vikarierande målvakt för dagen, Magnus Davnert en aning långt ute i straffområdet och försöker vinna bollen men missar och Ackim Mumba avslutar mot mål. forts

1-1 i den 10:e minuten genom Ackim Mumba.

Mölndals Anton Johansson (10) avslutar mot mål och Magnus Davnert gör en fin räddning ut till hörna. Magnus Davnerts senaste match i Donsö A-lag spelade han 2003. Magnus har

spelat 377 matcher i Donsö A-lag mellan åren 1989-2003. Klart flest matcher som målvakt i Donsö A-lag genom tiderna.

Albert Hansson tar sig loss från sin motståndarback och fortsätter mot mål. forts

Albert tar sig förbi målvakten Alexander Hellman men blir i nästa moment dragen i armen av Sampa Francis Chakota. forts

Albert faller till marken och domaren blåser straff och rött kort för Chakota. Bollen gick någon halvmeter för stolpen. forts

Albert slår straffen själv. forts

Straffen är fint placerad nära stolpen och Donsö leder med 2-1 i den 26:e minuten.

Albert Hansson (ej synlig på bilden) spelar in bollen från höger. forts

Passningen går fram till Erik Kristensson som stöter in bollen i det övergivna målet. 3-1 i den 42:a minuten.

Tror det är Mölndals Filip Nilsson med bollen ute på högerkanten och slår strax in bollen mot mål. forts

Nilssons passning når Ackim Mumba som reducerar till 3-2 i den 44:e minuten.

2:a halvlek

Erik Kristensson (15) spelar fram bollen till Olle Backman (9). forts

Olle avslutar mot mål. forts

Alexander Hellman räddar men bollen fortsätter in mot mål. forts

Bollen i mål. 4-2 i den 51.a minuten genom Olle Backman.

Albert Hansson blir fälld och faller in i straffområdet men förseelsen påbörjades utanför och domaren blåser frispark efter en konversation med linjemannen. forts

Olle Backman står klar att lägga frisparken. forts

Frisparken är lagd och bollen går in mellan målvakten och stolpen. 5-2 i den 64:e minuten.

Liam Ajdinis inlägg från höger på väg in mot mål. forts

Hellman försöker greppa bollen. forts

Hellman får inte tag bollen och den går ut mot Albert Hansson (10) som bara behöver sätta pannan till. forts

Alberts nick går i mål. Hattrick för 3:e gången i år. 18 mål i hittills i serien. Starkt! 6-2 i den 68:e minuten och 1 man mer. Nu måste 3-poängarn vara klar eller men icke.

Filip Nilssons frispark i den 72.a minuten går in. 6-3.

Sjabbel i donsöförsvaret i samband med inspark och Zephania Phiri kan gör 6-4 i 74:e minuten.

Sjabbel igen och Anton Johansson fälls av Ludwig Magnusson. forts

Straff. forts

Filip Nilsson lägger straffen och Magnus Davnert räddar. forts

Nilsson rusar fram på returen. forts

Nilsson nickar in bollen. 6-5 i den 77.e minuten.

Mölndals Theodor Johansson med bollen och spelar i nästa moment fram till Zephania Phiri. forts

forts

Phiri avslutar. forts

6-6 i den 93:e minuten och härdsmältan är total för Donsö. Vibbar kommer tillbaka från sista seriematchen i fjol mot Balltorp när man också ledde stort och förlorade.

Matchen är över. Svårt att gå in på spelarkritik med en match som var som en berg och dalbana. Tycker ändå att Ludwig Magnusson gjorde en bra match som mittback.