Bilder från matchen mellan Donsö IS och IF Mölndal Fotboll  3-2 (2-2) Donsövallen 2021-09-04

Olof Lagerqvist Donsö och Jaime Segura IF Mölndal plus domartrion med Osman Guliyev, Angered som huvuddomare gör klart för avspark.

IF Mölndal har avsparken i 1:a halvlek genom Alex Jubel tror jag det är.

Mölndal här i ett anfall på högerkanten. forts

Bollen spelas fram till Noah Setterberg i misstänkt offsideläge. forts

Setterberg avslutar förbi Donsös målvakt Viktor Alme. forts

0-1 i den 27:e minuten genom Noah Setterberg.

Mölndalspelare avslutar mot mål. forts

Bollen på väg mot mål. forts

Bollen nickas undan på mållinjen av Donsös Olof Lagerqvist.

Albert Hansson omringad av Mölndalspelare. forts

Som så många gånger förr tar sig Albert loss. forts

Albert avslutar strax här. forts

Albert avslutar i mål och det står 1-1 i den 38:e minuten.

Här är det Olof Lagerqvist och Noah Setterberg i närkamp i Mölndals målområde. forts

Setterberg blir avblåst för hög spark och domaren blåser för straffspark här. forts

Albert Hansson lägger straffen för Donsö. forts

Straffen på väg. forts

2-1 i den 43:e minuten genom Albert Hansson. Det var Alberts 21:a straff i mål i seriesammanhang.

Gott om publik i dag. Fullt på båda läktarna.

Mölndals Max Pajnert i bra läge här och avslutar. forts

Donsös målvakt Viktor Alme gör en bra räddning ut till hörna.

Albert Hansson med bollen här. Mölndals målvakt Robin Svensson är långt ute. forts

Albert avslutar men långt utanför.

Mölndal i ett anfall på vänsterkanten. forts

Bollen har passats in till Noah Setterberg som kvitterar till 2-2 i den 65:e minuten.

Max Pajnert (7) med bollen här. forts

Pajnert har avslutat. forts

Viktor Alme räddar och Donsöförsvaret får undan bollen

Max Pajnert med bollen i sällskap med Donsös Erik Schagerlind. forts

Pajnert faller. Kändes som det var axel mot axel men domaren dömer straff. forts

Jaime Segura slår straffen. forts

Straffen på väg och Viktor Alme går åt rätt håll. forts

Viktor Alme räddar och känslan var att Segura inte fick någon bra träff på bollen.

Albert Hansson i bra läge och avslutar. forts

Mölndals mv Robin Svensson räddar Alberts hårda skott ut till hörna.

Inne på övertid. Olle Backman får tag på bollen här. forts

Olle passar ut till Anders Jansson (7). forts

Anders tar sig in i straffområdet. forts

Anders har passat in till Olle Backman (9). forts

Olle avslutar med ett bra skott förbi Robin Svensson. forts

3-2 i den 93.e minuten genom Olle Backman.

Matchen är över och Donsöspelarna och publiken drar en suck av lättnad. Om resultatet var rättvist. Nja. Tycker nog att Mölndal var det bättre laget och kom upp flera gånger med många

spelare djupt ner på Donsös planhalva. Donsö får förlita sig på kontringar och kommer sällan upp i planen med tillräckligt med folk och det har med att göra hur mycket man  löper

och spelet utan boll. Men naturligtvis en väldigt viktig 3-poängare för de Blåvita.