Bilder från matchen mellan Donsö IS och IF Mölndal Fotboll  2-4 (2-3) Donsövallen 2022-05-14

Olof Lagerqvist, Donsö och Joel Bertilsson, Mölndal plus domartrion med Roman Gaydur som huvuddomare gör klart för spel.

Noah Setterberg tar avsparken för Mölndal.

Erik Schagerlind med bollen här och passar framåt. forts

Bollen har hamnat hos Albert Hansson som avslutar strax. forts

Albert Hansson avslutar. forts

1-0 i den 17:e minuten genom Albert Hansson.

Mölndals Samuel Nilsson med bollen här. forts

Samuel Nilsson har hamnat nere vid kortlinjen med bollen. Donsös målvakt Charlie Skogsberg har kommit ut en bit från målet. forts

Samuel Nilsson har avslutat från nästan ingen vinkel alls och bollen går i mål. 1-1 i den 20:e minuten.

Albert Hansson med bollen här och tar sig förbi Mölndals Erik Forshamn. forts

Albert Hansson spelar bollen här in mot mål.  forts

Alberts passning kommer perfekt till en helt fri Lot Fhager. forts

Lot Fhager avslutar till 2-1 i den 22:a minuten. Lots första seriemål i Donsö A-lag. Snyggt!

Mölndals Samuel Nilsson passar här till Fredrik Barota. forts

Barota passar i sin tur till Noah Setterberg. Donsöspelarna helt överspelade. forts

Setterberg tar sig in i straffområdet. forts

Setterberg har passat intill Lukas Winckler som avslutar. forts

2-2 i den 31:e minuten genom Lukas Winckler (11). Mölndal hade före målet några till chanser som kom till på ett liknande sätt. Fyndigt spel men stort frågetecken för Donsös försvarsspel.

Mölndals Erik Forshamn passar i djupled. forts

Passningen når Noah Setterberg som avslutar här. forts

2-3 i den 42:a minuten.

Mölndal spelar sig fram mitt i planen. Bollen på väg till Samuel Nilsson (8). forts

Samuel Nilsson avslutar förbi Charlie Skogsberg. forts

2-4 i den 53:e minuten.

Albin Fhager(4) kom in efter paus och seriedebuterade och gjorde det riktigt bra.

Donsöhörna från vänster nickas här av Vigor Lantz. forts

Bollen tar i ribbans överkant och Mölndals försvar kan få undan bollen. Det var väl Donsös enda farlighet i andra halvlek.

Mölndal spelar sig fram utanför Donsös straffområde. forts

Bollen har passats ut till Alexander Ehn (16). forts

Ehn har avslutat och Charlie Skogsberg gör en bra räddning.

Matchen är över. Mölndal vinner klart och rättvist. Ingen bra match av Donsö. Mölndal ett ungt välspelande lag som säkert kommer ta sig upp från bottenträsket.