Bilder från matchen Donsö IS och Kungsladugårds BK  0-0  Donsövallen  2020-08-29

Olof Lagerqvist, Donsö och Marcus Weimén, Kungsladugård plus domartrion med Peter Johansson gör klart för spel i det 21.a mötet i seriesammanhang mellan lagen. Donsö har 9

segrar mot 8 för "Lagårn". 3 matcher har slutat oavgjort. 1:a mötet lagen i mellan var 1984.

Olof Lagerqvist tar avsparken för Donsö.

Här har "Lagårn" en farlig nick som går strax över.

Här kommer Donsös målvakt Mathias Kärnbratt bra ut och kan rädda framför "Lagårns" August Jörnvik. Mathias bra och stabil i målet utan att kanske bli utsatt för några svårare

situationer

Donsös Albert Hansson (10) har fått på ett bra skott mot mål. forts

Skottet går precis utanför stolpen.

Albert Hansson har avslutat igen och John Mattsson räddar. Väldigt chansfattigt i 1:a halvlek. Därav så få bilder.

"Lagårn" med frispark här. forts

Frisparken går strax över ribban.

Som oftast under matchen. Albert Hansson i kamp mot "Lagårns" Marcus Weimén (4) och Jakob Magnusson (5).

Här kommer Mathias Kärnbratt ut och räddar framför fötterna på Robin Ahlström.

Donsös bäste spelare för dagen, Elias Ahlström. Tror nog Donsö skall prova Elias på mittfältet i nästa match. Nåt behöver göras för att få i gång ett bättre spel  för att kunna vinna matcher.

5 matcher nu för Donsö utan vinst.

72:a minuten. "Lagårns" Fredrik Andreasson får rött kort. Måste sagt något olämpligt.

Duell mellan sysslingarna Robin och Elias Ahlström. Båda härstammar från Fiskebäck.

Inlägg från vänster. Tror det var från Emil Johnsson. Olle Backman nickar mot mål. forts

Bollen sniker över ribban. Nära ledning för Donsö.

85:min: Donsö har frispark genom Albert Hansson. forts

Frisparken tar sig fram till John Mattsson i "Lagårns" mål. forts

Mattsson måste lämna retur. Donsös Erik Kristensson (15) hugger på returen. (forts

Erik är först på bollen men får inte ren spark. Antagligen tog bollen på knät. forts

Bollen går rätt upp i luften och över mål.

Matchen är över. Spelmässigt en jämn match. Donsö kanske hade några fler klara målchanser i en annars väldigt chansfattig match. Nya tag i nästa vecka för Donsös mot ett av