Bilder från  matchen mellan Donsö IS och Knippla IK i Skärgårdscupen. 6-1 (2-0)  2012-07-05

Donsö gör avspark genom Jonathan Fhager-karlsson och Magnus Fhager.

Marcus Johnsson (22) kommer igenom på högerkanten i början av matchen. Jonathan Fhager-Karlsson i perfekt position i centrum. Jörgen Pettersson (7) i Knippla. Målvakt i Knippla

Joel Carlryd mycket duktig sådan. Var väl bäst i Knippla tillsammans med Peter Arvidsson (6) som hade fint spelsinne och teknik.

Jonathan Fhager-Karlsson har fått en fin passning och stormar mot mål. Luktade kanske en aning offside.

Som så många gånger förr denna säsong brukar det bli mål när Jonathan kommer i detta läge. 1-0 till Donsö i den 3:e minuten. Bollen studsade upp i nättaket syns i höjd med ribban.

Knippla hade en fin chans att kvittera genom Peter Arvidsson (6) men fick felträff och bollen gick högt över. Fint inspel från vänster av John Andersson (16). Ej synlig på bilden.

Jonathan Fhager-Karlsson i bra läge men Joel Carlryd räddar. Som måste haft hög räddningsprocent trots de 6 insläppta målen.

Här är det Emil Johnsson med bollen på vänsterkanten.

Här kommer Simon Gustafsson på vänsterkanten. Simon hade flera ruscher ikväll där han kom fram bra på sin kant men lyckades inte hela vägen fram till målet. Men goda intentioner.

Här är det Emil Johnssons tur att komma fram bra på vänstersidan.

Här är det Knipplas (6) Peter Arvidsson omgiven av flera Donsöspelare.

Här är bollen i bildens överkant. Den dimper ner till Patrik Höglund (i halvmånen). Forts på nästa bild.

Patrik drar till med ett skott som tar på Fabrizio Truppa (14) som ställer Joel Carlryd i Knipplamålet. 2-0 i den 34:e minuten, självmål.

Simon Gustafsson på språng med bollen.

Patrik Höglund i luftduell med Knipplaförsvaret.

Knippla framme i Donsös straffområde.

Jonathan Fhager-Karlsson på vänsterkanten med 3 Knipplaspelare jagandes. Forts på nästa bild.

Jonathan har spelat över till Marcus Johnsson (22). Forts på nästa bild. Magnus Fhager (11) i bra position i målområdet.

Marcus dribblar av några Knipplaspelare och spelar in bollen till Magnus Fhager som förpassar in 3-0 till Donsö i den 48:e minuten. Fint anfall.

Magnus Fhager nere i eget straffområde och nickar undan en hörna för Knippla.

Donsös egen "Rudolf Nurejev" Jonathan Fhager-Karlsson som tidvis rör sig som en balettdansör på planen med bollen. Kan inte påminna mig ha sett en spelare i skärgården med

sån lätthet i steget sedan Bosse Johansson i Öckerö i slutet av 70 och början av 80-talet sedermera Örgryte i Allsvenskan. Magnus Fhager och Anders Jansson i bra position straffområdet.

Forts på nästa bild.

Jonathan passar in till Anders Jansson (7) som slår upp bollen i nättaket obönhörligt. Uppvisning!! 4-0 i den 61' minuten.

5-0 i den 68:e minuten. Magnus Fhager. Var dåligt med, med  kameran här.

Viljan personifierad genom Magnus Fhager som återigen är nere och nickar undan på en Knipplahörna.

Jonathan återigen i bra läge. Men inget mål den här gången.

Marcus Johnsson (22) får på ett bra skott men Joel Carlryd räddar återigen.

Knippla reducerar genom Simon Orvarsson, "Eivinds pöjk". 5-1 i den 84:e minuten.

Emil Johnsson i bra läge men skottet gick utanför har jag för mig.

Marcus Johnsson (22 gör 6-1 till Donsö i den 89:e minuten.

Matchen är över. Spelarna hälsar på varandra. På mittlinjen i svart Knipplas ledare Stanley Carlsson en av de stora spelarna i skärgården genom tiderna.