Bilder från matchen mellan Donsö IS och Kållereds SK  0-1 (0-1)  Nordövallen / Donsövallen.  2015-06-25

Första matchen på konstgräset på nya Donsövallen som blir namnet i fortsättningen

Anders Jansson, Donsö och Christer Hallberg plus domartrion gör klart för första seriematchen på nya Donsövallen.

Marcus Johnsson (18) och Sudo Sulejmanovic har avsparken för Donsö i första halvlek.

Alldeles i början av matchen är Kållered framme farligt i Donsös straffområde. Bollen på väg in mot mål i en hög lyra. forts

Bollen har här tagit i Christian Svanströms högra målstolpe och studsar ut där Robert Reutherborg kan rensa undan.

Gott om intresserade Donsöbor på den första matchen för året på den den nya konstgräsplanen.

Bröderna Jansson, Anton och Anders på Donsös mittfält stod för bra passningsspel hela matchen

Sudo Sulejmanovic med bollen lägger an för skott. forts.

Sudos skott går någon fot utanför.

Sudo med bollen. forts

Marcus Johnsson tar emot passningen från Sudo. forts

Marcus Johnsson har passat ut till Emil Johnsson som försöker avsluta med en vänster utsida. forts

Ser helt ok här på bilden men avslutningen går minst 2 meter över. Fint anfall av Donsö.

Här kommer Kållereds Edvig Salihi fri med Christian Svanström. Donsöförsvaret vinkade för offside och kom därför på efterkälken. forts

Salihi avslutar förbi Christian Svanström. 0-1 alldeles i slutet av 1:a halvlek.  Donsö hade fört spelet i första halvlek och hade haft mycket boll men Kållered var farliga i sina omställningar.

2:a halvlek

Sudo Sulejmanovic (10) i bra läge framspelad av Marcus Johnsson (18). Avslutningen hamnade 2 meter utanför målvaktens högra stolpe. Ändå bra intention av Donsö.

Här är det Emil Johnsson i bra läge efter passning från Anders Jansson (Anders syns i vänster bildkant) forts.

Emil avslutar men som så många gånger under matchen kan Kållereds målvakt rädda bollen.

Här nickar Marcus Johnsson (18) men bollen går högt över.

Här bryter Patrik Höglund framför fötterna på Edvig Salihi. Patrik spelade förtroendegivande i Donsöförsvaret. Manar på och dirigerar.

Här skjuter Kållereds bästa målskytt Niklas de Broen mot mål. forts.

Christian måste lämna retur på skottet men klarar ut situationen

Niklas de Broen i bra läge alldeles i slutet av matchen. forts

de Broens skott har här tagit i ribbans överkant och studsar uppåt. Det var det sista som hände i matchen.

Donsö var det bättre laget utan att kunna omsätta sina chanser i mål. Nu laddar vi för kvartsfinal i Skärgårdscupen på tisdag borta mot Knippla IK.