Bilder från matchen mellan Donsö IS och Kärra KIF  1-3 (0-3)  Donsövallen  2018-09-08

Olof Lagerqvist, Donsö och Marcus Andersson, Kärra KIF plus domartrion med Robin Boqvist som huvuddomare gör klart för match.

Albert Hansson tar avsparken för Donsö.

Efter ett inkast slår Kärras Martin Ngorsungnoen ett inlägg från vänster in i Donsö straffområde. forts.

Inlägget når Marcus Olofsson som ostörd kan nicka mot mål. forts

0-1 i den 6:e minuten genom Marcus Olofsson efter en rejäl markeringsmiss av Donsöförsvaret.

Ngorsungnoen i bra läge igen på Donsös högersida i försvaret. forts

Ngorsungnoen jagas närmast av Donsös Liam Ajdini. forts

forts.

Ngorsungnoen kommer ner till kortlinjen och spelar in tvärs inåt bakåt. forts

Bollen når Nicklas Reitz (4) som avslutar mot mål. forts

Bollen går in mitt i målet. 0-2 i den 23:e minuten.

Mönstret känns igen. Uppspel på Martin Ngorsungnoen (2)

Ngorsungnoen spelar in tvärs inåt bakåt. forts

Kärraforwarden avslutar mot mål. Tror att Anders Jansson räddar skottet på mållinjen här. forts

Bollen går ut till Marcus Olofsson som avslutar mot mål. forts

Olofssons skott går in vid burgaveln. 0-3 efter 28 minuters spel.

Trots 3 insläppta mål tidigt i matchen så svarade ändå Olof Lagerqvist för en fin insatts sett över hela matchen.

Donsös Erik Kristensson med bollen och passar här fram till en löpande Albert Hansson. forts

Eriks passning når Albert Hansson som avancerar mot mål. forts

Kärras Kevin Karlsson vräker sig fram och fäller Albert Hansson men domaren bedömde att han träffade bollen först. Men det såg lite misstänkt ut.

2:a halvlek:

Olle Backman i bra läge med bollen  på väg in i Kärras straffområde. forts

Olle kommer djupt ner i straffområdet och avslutar men Kärras målvakt Oskar Jareflo kan rädda.

Anders Jansson laddar för skott. forts

Anders Janssons skott går någon decimeter utanför Jareflos högra stolpe.

Duktig mittback i Kärra KIF Jesper Skog med bollen.

Längst ut i vänster bildkant blir Donsös Erik Kristensson tacklad av Kärras Jesper Konkell. forts

Kristensson faller till marken och domaren blåser straffspark. forts

Albert Hansson lägger straffen och Jareflo går åt rätt håll. forts

Jareflo räddar straffen men den skall läggas om därför att Marcus Andersson (7) i Kärra har startat för tidigt och är inne i straffområdet när straffen slogs. forts

Albert Hansson är klar att lägga straffen igen. forts

Albert byter hörn och straffen går in lågt vid stolpen. 1-3 i den 67:e minuten. Alberts 20:e mål i serien därav 8 straffar.

Olle Backman tar sig förbi Jesper Skog. forts

Olle avslutar och bollen går ut till hörna. 2 Donsöspelare fria vid högerstolpen. Albert Hansson och Albin Backman.

Matchen är över. Kärra KIF klart bättre första halvtimmen av matchen och därför vinner man. Donsö gör en bra andra halvlek men var väl aldrig riktigt nära att störa Kärra KIF men det var

vissa moment man kan ta med sig till nästa match nu mot Björkö hemma på tisdag kväll. Bästa spelare i Donsö var Olof Lagerqvist och Jimmy Svanström.