Bilder från matchen Donsö IS och Kungsladugårds BK  1-1 (0-0)    Donsövallen   2019-09-28

Olof Lagerqvist, Donsö IS och Marcus Weimen, Kungsladugårds BKoch dagens enda domare Daniel Savari Choulabi. Inga linjemän i matchen på grund av domarbrist.

Albert Hansson tar avsparken för Donsö.

Donsös Olle Backman med bollen på högerkanten. forts

Olle passar fram till Albert Hansson. forts

Albert Hansson avslutar men Lagårn´s Anton Hedlund (nr 11 liggande) kan förtjänstfyllt bryta skottet.

Erik Schagerlind var mycket delaktig i uppbyggnadsspelet i matchen första 20 minuter. Spelade vårdat med bra passningsspel.

Olle Backman igenom här och löper mot bollen. Lagårns mv Mårten Sandin på väg ut. forts

Blir ett motlägg mellan Olle Backman och Sandin och bollen fortsätter mot mål. forts

Olle Backman hinner inte upp bollen som går ut över kortlinjen.

Albert Hansson får en passning i djupet här. forts

Mårten Sandin kommer ut från målet kan rädda efter ett hopslag med Albert. Sandin för övrigt väldigt bra i matchen.

48:e minuten Fredrik Herrman slår frispark för Lagårn. forts

Frisparken på väg mot Lagårns Marcus Weimen. forts

Weimen är först på bollen och nickar mot mål. forts

Bollen går i mål och Lagårn leder med 1-0 i den 48:e minuten.

Elias Ahlström (ej synlig på bilden) har avslutat och Sandin räddar ut till hörna.

Elias Ahlström slår frispark här in i straffområdet. forts

Frisparken går mot Albert Hansson som nickar mot mål. forts

Nicken på väg mot mål. forts

Alberts nick tar i överkant på ribban och går ut.

82.a minuten. Olle Backam med bollen här. forts

Olle Backman spelar in till Tewodros (Teo) Erison som avslutar direkt utom räckhåll för Mårten Sandin. forts

Kvitterat till 1-1 i den 82:a minuten genom Tewodros Ericson som endast gör sitt andra inhopp i Donsö A-lag.

Teo är född 2004 och har visat fina takter i sina 2 inhopp. Lovande!

Matchen är över. Donsö är det spelförande laget i så gott som hela matchen men kunde endast överlista Lagårn´s försvar vid ett tillfälle. Lagårn försvarsspel var för övrigt bra hela