Bilder från matchen mellan Donsö IS och Futsal Club Linné  4-1 (2-1)  Donsövallen  2022-08-28

Elias Ahlström, Donsö och Teodor Sandklef, Linné plus domartrion med Petra Gabriella Saliba Yousef som huvuddomare gör klart för spel.

Boris Damljanovic tar avsparken för Linné. Donsö gör 1-0 direkt i början av matchen genom Albert Hansson  i 2.a minuten. Fick dåliga bilder från målet som är inte värda att läggas in.

Var lite osäkert om bollen var i mål men efter prat mellan huvuddomaren och linjemannen blev det dömt mål.

Linnés William Nimbs med bollen här. Bra spelare med fin teknik.

Donsös Magnus Fhager nickar undan bollen här men tyvärr hamnar den hos Linnés Teodor Sandklef. (ej synlig på bilden) forts

Sandklef avslutar och bollen tar på någon donsöspelare och ställer Donsös målvakt Viktor Alme. 1-1 i den 12:e minuten.

Donsöfrispark slås av Elias Ahlström. forts

Frisparken på väg och Linnés målvakt Mohammed Ibrahim försöker rädda. forts

Bollen i mål. 2-1 i den 33:e minuten genom Elias Ahlström.

Albert Hansson med bollen ute på högerkanten och tittar upp och slår i nästa moment in bollen mot mål. forts

Alberts passning når Magnus Fhager som avslutar. forts

Magnus avslutar i stolpen här och bollen kan tas undan av Linnés försvar.

2.a halvlek:

Lång passning från Jens Adolfsson når Albert Hansson som nickar in mot mål här. forts

Bollen når Magnus Fhager som klackar bollen mot mål. forts

Mohammed Ibrahim kan rädda bollen. Bra försök av Magnus.

Albert Hansson har vunnit bollen nära kortlinjen och kan passa till Magnus Fhager som får nån slags halvträff på bollen som går över målvakten in i mål. Lite dåligt med, med

kameran här igen. 3-1 i den 53:e minuten.

Donsö slår en snabb frispark till en löpande Olle Backman. forts

Olle avslutar med ett vänsterskott. forts

Bollen i mål. 4-1 i den 56:e minuten genom Olle Backman.

Elias Ahlström skjuter mot mål. forts

Elias skott går några decimeter utanför.

Matchen är över. Donsö vinner klart och rättvist. Linné startade matchen med 10 man. Blev 11 man efter några minuter. Känslan var ju att det lag Linné ställde upp med var rejält

brandskattat och man saknade flera ordinarie spelare. Det positiva för Donsö var att man äntligen vann efter en dålig trend med flera förluster.