Bilder från matchen mellan Donsö IS och FC Futsal Club Linné  3-1 (1-1)   Donsövallen  2017-05-29

Olof Lagerqvist, Donsö, Marcus Comé, Linné och domartrion med Erik Sjösten som huvuddomare gör klart för avspark.

Linnés rutinerade Olle Johnels nickar undan. Johnels har donsöspelarna spelat mot när han var en tongivande spelare i Sandarna BK. Var väl Linnés bästa spelare i kvällens match.

En av Linnés forwards avslutar med ett bra skott. Har inte alla namnen på Linnés spelare. Erik "Lehman" Hornby räddar skottet. forts

"Lehmann" måste lämna retur. Donsös Robert Reutherborg och Linnés andra forward Robert Lundström försöker nå bollen.

Robert Lundström kommer först på bollen och kan göra 1-0 för Linné.

Olof Lagerqvist kommer först på bollen i nickduellen efter frispark slagen av Jimmy Kjellberg (77). Nicken går någon meter utanför.

Här är det en spelvändning av Linné där Donsö efter felpassning på mittfältet blir av med bollen. Marcus Comé avslutar här. forts

"Lehman" kommer ut bra och gör en fin räddning. Nära 0-2 där.

Slutet av 1.a halvlek där Linnés målvakt Anders Olsson skall plocka upp bollen. forts

Olsson tappar bollen mellan sina egna ben och Erik Kristensson får tag på bollen. forts

forts.

Donsö kvitterar till 1-1 genom Erik Kristensson i den 41.a minuten.

2.a halvlek

Donsö har fått frispark ute på högerkanten. Jimmy Kjellberg lägger den. forts

Frisparken av Jimmy blir lagd hårt och flackt där Erik Kristensson är på bollen med huvudet. forts

forts.

Olof Lagerqvist skarvar vidare med huvudet. forts

Bollen på väg in i mål. forts

2-1 i den 53:e minuten genom Olof Lagerqvist.

Emil Johnsson med bollen på vänsterkanten.  forts

Emil har slagit ett fint inlägg som här nickas mot mål av Jimmy Kjellberg. forts

Anders Olsson i Linnémålet får sträcka sig rejält och tippar ut bollen över ribban.

Erik Kristensson i ett bra läge med bollen.

Erik har avslutat och Anders Olsson räddar med en fin benparad.

Jimmy Kjellberg med bollen. forts

Jimmy har passat en omarkerad Simon Gustafsson som har fri väg mot mål. forts

Simon avslutar med en tunnel på målvakten Anders Olsson.

3-1 för Donsö efter 73 minuter. Simon Gustafsson har i år passerat 400 matcher i Donsö A-lag och gjort 181 A-lags mål. Imponerande!!

Donsö förde så gott som hela matchen och vinner klart och rättvist. Andra halvlek klart bättre än första halvlek där det var alldeles för lite rörelse från mittfältet och framåt. Blev bättre