Bilder från matchen mellan Donsö IS och Mölnlycke IF  2-2 (1-1)   Donsövallen,  2016-06-16

Anders Jansson, Donsö och Markus Landén, Mölnlycke plus domartrion gör klart för avspark. Mölnlycke IF kom till Donsövallen som serieledare.

Andreas Larsson och Sudo Sulejmanovic (7) har avsparken för Mölnlycke i första halvlek.

August Tegbrant tar emot en lång passning från mittplan. forts

Tegbrant slår ett långt inlägg diagonalt in i Donsös straffområde. forts

Inlägget når Mölnlyckes Axel Garå som nickar mot mål. forts

Nicken på väg mot mål och Donsös målvakt Erik Hornby.

Bollen går i en hög lyra över Erik Hornby och i mål. 0-1 efter 40 sekunders spel.

Mikael Schagerlind närmast bollen, gjorde sin första match i A-laget för säsongen och gjorde en stark comeback liksom våra övriga rutinerade spelare som Patrik Höglund och

Magnus Fhager.

Här passas bollen fram till Magnus Fhager som nickskarvar till en löpande Emil Johnsson. forts.

forts.

Emil tar sig förbi sin back. Alexander Capov (20) på väg in i straffområdet. forts

forts.

Emil spelar in till Alexander Capov. forts

Capov forcerar in bollen i mål. forts

1-1 i den 6:e minuten.

Alexander Capov gratuleras till målet av Anton Jansson närmast.

Sudo Sulejamanovic var tillbaka igen på  Donsövallen igen. Han uppvaktas här av John Backman närmast som gjorde en bra match som högerback.

Anders Jansson var tillbaka på Donsös mittfält igen efter 2 matchers bortavaro. Blev en helt annan stabilitet i spelet på mittfältet med Anders tillbaka

Patrik Höglund kom in i matchen efter ca 20 minuters spel som vänsterback. Stabil som vanligt. Fick tyvärr utgå i andra halvlek med fotskada.

Donsöhörna från höger slagen av Emil Fhager.

Erik Kristensson och Magnus Fhager går båda på bollen, tror att det var Erik som var först på bollen. forts

Eriks nick tar i stolpen och studsar ut där sedan Mölnlycke kan få bort bollen.

August Tegbrant med bollen i Donsös straffområde. forts

Tegbrant avslutar. Mikael Schagerlind blockerar som så många gånger förr de senaste 20 åren.

Erik "Lehmann" Hornby uppe och plockar ner bollen. Bra match av Erik.

Här har har Erik fångat bollen igen efter frispark för Mölnlycke och kastar ut bollen till en löpande Patrik Höglund.  forts

Patrik med bollen efter "Lehmanns" utkast. forts

Patrik Höglund rivs ner av en Mölnlyckespelare. forts

Donsöspelarna visar vad dom tycker om domslutet när det blev "endast" gult kort för förseelsen.

Mölnlycke kastar snabbt inkast och bollen drivs in i straffområdet av Andreas Larsson. forts

Larsson spelar in till en helt omarkerad Markus Landén (10). Räknar till 8 donsöspelare som tittar på bollen och ingen markerar. Inte bra.

Larssons passning når Markus Landén som avslutar direkt. Ribba in och utan chans för "Lehmann" . forts

1-2 i den 71:e minuten.

Emil Johnsson med bollen på vänsterkanten. Söker passning in i straffområdet. forts

Emils passning når Mathias Kärnbratt som vinner närkampen. Bollen på väg in i mål. forts.

Kärnbratt gratuleras till målet av övriga Donsöspelare. 2-2 i den 76:e minuten.

Matchen är slut. Tycker nog allt att det var ett rättvist resultat. Det var en bra match med högt tempo hela matchen. Klart fall i rätt riktning efter 2 mindre bra matcher tidigare.