Bilder från matchen mellan Donsö IS och Masthuggets BK  3-0 (2-0)   Donsövallen,  2017-06-21

Donsös för dagen vikarierande lagkapten Erik Hornby och Behzad Kurdali, Masthugget plus domartrion med Emil Eek som huvuddomare gör klart för avspark.

Nr 44 i Masthugget, (har tyvärr inte namnet) tar avsparken för Masthugget.

Donsös Anders Jansson med bollen och passar framåt. forts

Anders passning når Erik Kristensson. Donsös Simon Gustafsson har startat sin löpning. forts

Eriks passning på väg framåt. Simon utmanas av en Masthugget försvarare, Ludvig Karlsson (3). forts

Simon är först på bollen och får direkt vid första touchen 2 meters lucka och stormar mot mål. forts

Masthuggets målvakt Rickard Alsterberg kommer ut och gör sig stor. forts

Simon placerar bollen utom räckhåll för Alsterberg. forts

1-0 i den 6:e minuten genom Donsös skyttekung genom tiderna. Efter ett mönsteranfall som avslutats av Simon Gustafsson som ser bättre ut än nånsin. Inte bara målen han gör utan

också så mycket bra med löpningar, fina mottagningar och fina passningar. Se och lär unga spelare i Donsö IS. Föredöme. Härligt att du fortfarande är med. Simon debuterade i Donsö

IS A-lag 1999. Har nu spelat drygt 400 A-matcher och gjort 187 mål.

Simon Gustafsson är på gång igen. Erik Kristensson i vänster bildkant. forts

Simon med bollen. Erik Kristensson som drar sig åt vänster fri från bevakning och för att undvika offside. forts

Simon passar till Erik som bara har att förpassa bollen i mål. forts

2-0 genom Erik Kristensson i den 13:e minuten. Erik har nu gjort mål i 5 raka seriematcher för Donsö A-lag. Rekordet för Donsö ligger på 6 matcher i rad med mål. Innehavare: Håkan

Boman, Anders Ahlberg och Magnus Fhager. Samtliga med mål i 6 seriematcher i rad.

Simon igenom igen. Den här gången tar skottet i utsidan av gaveln.

Erik Hornby fick plocka ner flera bollar under matchen och gjorde det bra.

Johan Johnsson passar till Simon Gustafsson som har friläge och laddar för vänstern. forts

Simon avslutar och bollen går precis över ribban. Kanonchans.

Masthuggets bästa chans i första halvlek. Domaren blåser för hands på Gustav Karlsson (17)

2:a halvlek.

Masthuggets Behzad Kurdali i bra läge men donsöförsvaret blockerar skottet.

Love Svanqvist i bra läge. Efterföljande skottet går strax över.

Niklas Leandersson (18) framme men Erik "Lehmann" Hornby gör en bra räddning. Masthugget hade nu en del chanser och tryckte på för reducering.

Johan Johnsson med bollen på högerkanten. forts

Johan passar diagonalt framåt till en löpande Simon Gustafsson. forts

Simon möter upp passningen och tar sig in i straffområdet. Behzad Kurdali jagar. forts

forts.

Simon avslutar förbi Alsterberg.

3-0 i den 72.e minuten.

Simon i bra läge igen men avslutningen går en halv meter utanför.

Erik Kristensson blir fälld av Behzad Kurdali med straff som följd. forts

Simon Gustafsson lägger straffen någon meter utanför Alsterbergs högra stolpe.

Donsö vinner klart och rättvist. Masthugget försökte komma närmre när Donsö ledde med 2-0. Man hade en del chanser men fick ingen utdelning. Nu för Donsös del är serien över

för några veckor. Nu är det uppladdning för Skärgårdscupen med match mot vinnaren Styrsö BK och Fotö GoIF.