Bilder från matchen mellan Donsö IS och IF Mölndal Fotboll  4-4 (3-1)    Donsövallen 2020-08-15

Olof Lagerqvist, Donsö och Dennis Nadarevic, Mölndal plus domartrion med Peter Johansson som huvuddomare

Albert Hansson tar avsparken för Donsö.

Mölndals Noah Setterberg med bollen här. forts

Tror det är Mölndals William Klerestig Alsing tar emot passningen från Setterberg och passar tillbaka till Setterberg. forts

Noah Setterberg med ett fint skott förbi Arthur Lorensson i Donsömålet. forts

0-1 i den 10:e minuten.

En lång passning når här Donsös Albert Hansson. forts

Albert avslutar med ett skott i mål via Mölndals målvakt, Robin Svensson tror jag det är. 1-1 i den 13:e minuten.

Här har en av linjedomarna skadat sig i en kollision med en av målen på sidan av planen. Armbågen slogs ur led och det blev ambulanstransport till sjukhus. Blev ett avbrott i spelet

på ca 25 min. Hoppas det ordnar sig för linjedomaren. Blir väl några veckors sjukskrivning.

Mölndals Alexander Nihlstrand dräller med bollen här. Albert Hansson bryter passningen. forts

Bollen studsar upp och Albert Hansson vinner duellen med målvakten och nickar mot mål. forts

2-1 i den 29:e minuten genom Albert Hansson.

Ludvig Corneliusson som spelade centralt i Donsös 3-manna kedja. avslutar strax här. forts

Avslutet stryker stolpens utsida.

Albert Hansson i nytt friläge. forts

Albert avslutar förbi målvakten. forts

3-1 i den 34:e minuten. Albert Hansson med ett äkta hattrick. Albert Hansson har nu gjort 10 st hattricks för Donsö A-lag. Rekord för Donsö IS.

Olle Backman dribblar sig igenom här. forts

Olle kommer lite för nära målvakten Robin Svensson som kan rädda.

Mölndal med ett skott utifrån som Donsös unge målvakt Arthur Lorensson räddar ut till hörna. Bra match av Arthur i målet. Visar bra känsla för situationerna och utvecklingen pekar

uppåt.

Mölndals Samuel Nilsson framme här. Tror Arthur räddar här. forts

Bollen hamnar Max Pajnert (15) som avslutar. forts

3-2 i den 75:e minuten genom Max Pajnert (15). Hade varit på känn under hela andra halvleken där Donsö inte kunde hålla upp spelet och blev nedpressade ner mot eget mål.

Ett långt inkast från Mölndal. forts

Inkastet på väg. forts

Lukas Winkler (29) utan markering i Donsös straffområde. forts

Winkler har avslutat och det står 3-3 i den 82:e minuten.

Albert Hansson i en av Donsös få framstötar i andra halvlek. forts

Albert blir fälld av Mölndals Henrik Nilsson domaren dömer straff. forts

Albert Hansson lägger straffen. forts

4-3 i den 84:e minuten.

Donsö ser ut att ha situationen under kontroll. William Klerestig Alsing blir fälld. forts

Domaren blåser straff. Man måste vara mer försiktig i eget straffområde och täcka ut spelaren.

Mölndals Samuel Nilsson lägger straffen. forts

4-4 i den 90.e minuten.

Lukas Winckler är framme farligt men Donsö kan undanröja hotet

En ny chans för Mölndal alldeles före slutet.

Matchen är över. Tycker Donsö skall vara väldigt nöjd med poängen. Oroväckande för Donsös del att man blir nedpressade under hela andra halvlek och inte fick spelet

eller passningarna att gå rätt. Laget såg väldigt trött ut. Värmen var jobbig men samma för båda lagen.