Bilder från matchen Donsö IS och Mossens BK  2-4 (0-3)  Donsövallen  2022-08-20

Olof Lagerqvist, Donsö och Karl-Johan Holm, Mossen plus domartrion med Ibrahim Rashid som huvuddomare gör klart för spel.

Albert Hansson tar avsparken för Donsö.

Mossen har hörna från vänster. forts

Fatmir Muric (14) vinner luftduellen och kan skarvnicka in bollen. Bollen har här tagit i stolproten och går i mål. Donsö hade tidigare fått en utvisning på Olof Lagerqvist

i den 26:e minuten

0-1 i den 33.e minuten.

Mossen har hörna från höger. Bollen når här strax Mossens mittback Johan Lähnn som vinner luftduellen

0-2 i den 36:e minuten.

Donsös Maximilian Höglund skulle passa bak till Donsös målvakt Mathias Kärnbratt. Passningen blir för kort och Mossens Fatmir Muric kan vinna bollen och avslutar mot Donsös

övergivna mål. 0-3 i den 38:e minuten. Donsö då. Inte ett enda ordnat i anfall i första halvlek ej mindre ett skott på mål.

2.a halvlek:

Albert Hansson har erövrat bollen här och avslutar strax. forts

1-3 i den 63:e minuten genom Albert Hansson. Donsös första skott mot mål.

Magnus Fhager med bollen här och avslutar på volley. forts

2-3 i den 68:e minuten genom Magnus Fhager.

Liam Ajdini med bollen här och blir av med densamma och Mossen kan vända spelet.

Bollen passas fram till Fatmir Muric som avslutar här. forts

2-4 i den 73.e minuten genom Fatmir Muric som fullbordar sitt hattrick.

Matchen är över och Mossen vinner rättvist. Donsö har mycket som måste förbättras om det skall bli några poäng i fortsättningen.