Bilder från matchen Donsö IS och Öckerö IF  8-0 (5-0) Donsövallen 2015-08-13

Anders Jansson, Donsö och Christian Karlsson, Öckerö plus domartrion gör klart för avspark.

Donsö har avsparken i första halvlek genom det nykomponerade anfallsparet  Patrik Höglund (2) och Oliver Dino.

Donsö unge lovande mittfältare Emil Fhager med bollen i början av matchen.

Donsös Jesper Lindgren i nickduell med Alexander Simonsson (7).

Donsö har vunnit bollen mitt på Öckerös planhalva. Johan Johnsson har drivit bollen hela vägen ner till kortlinjen. forts

Johan spelar in snett bakåt till Oliver Dino (9). forts

forts.

Dino avslutar här mot Öckerös målvakt Kristoffer Gregenäs. forts.

1-0 till Donsö i den 6:e minuten genom Oliver Dino.

Donsös mittback Jesper Lindgren (5) har spelat fram bollen till Johan Johnsson (8). forts

Johan spelar fram till en helt fri Oliver Dino (9), forts

forts.

Öckerös målvakt har rusat ut men blir avdribblad av Oliver Dino. Marcus Olsson är den som tacklar mot Oliver Dino men förgäves.

2-0 till Donsö i den 9:e minuten genom Oliver Dino.

Öckerö Daniel "DD" Larsson med bollen jagad av Donsös Jesper Lindgren.

"DD" avslutar men Mathias Kärnbratt kan rädda. Jesper Lindgren kan i nästa läge röja undan bollen. Viktig räddning av Mathias.

Donsös mittfältsdynamo Anders Jansson med bollen.

Öckerös Victor Nystedt med bollen i farligt läge. Donsös högerback John Backman närmast Victor. forts

John kan bryta och Donsöförsvaret tar hand om bollen.

Oliver Dino med bollen. Öckerös Fredrik Hansson närmast Oliver. forts.

forts.

Oliver gör några underbara finter och kommer helt loss från Fredrik Hansson. forts

Oliver avslutar med en höger utsida otagbart för Kristoffer Gregenäs i Öckerömålet. Uppvisning av hög nivå av Oliver Dino med bland annat förflutet i Öckerö IF. Ett äkta hattrick av Oliver

efter ca 23 minuter. 3-0 till Donsö.

Öckerös högerback Rasmus Sundqvist kommer fram på högerkanten. Anton Jansson jagar.

Rasmus slår in bollen där Mathias Kärnbratt kan rädda hårt uppvaktad av Daniel "DD" Larsson.

Patrik Höglund med bollen. Patrik spelade forward i dag. Spelar ingen roll vilken position han spelar i. Han gör det för det mesta med stor skicklighet.

Här är det Patrik igen i straffområdet där han ivrigt angrips av Öckerös mittback Andreas Eklund. forts

Patrik har avslutat. Bollen på väg in i mål. forts.

Bollen har här tagit i stolpens insida och går in i mål. forts

4-0 till Donsö i den 39:e minuten. Patrik Höglund. Ett mål som också höll uppvisningsklass.

Donsös lagkapten och mittfältsgigant Anders Jansson med bollen. forts

Anders har spelat fram till Oliver Dino. forts.

Oliver släpper till framstörtande Johan Johnsson ute till höger. forts

Johan avslutar förbi Kristoffer. forts

Bollen på väg in i mål. forts

5-0 i den 40:e minuten av Johan Johnsson. Härligt anfall!

Donsöpubliken undrar. Vad är det som händer??

Anders Jansson med bollen.

Donsölaget fick välförtjänta applåder från publiken när dom gick in till halvtidsvila.

Avspark i andra halvlek. Öckerös lagledning hade plockat in Öckerös veteran Joakim Utbult i laget efter ett antal återbud. Joakim måste vara en av Öckerös bästa

målskyttar genom tiderna med ca 250 seriemål på sitt samvete. Har ingen exakt siffra men den bör ligga där nånstans.

Victeor Nystedt med bollen i början av andra halvlek. forts

Victor får på ett fint skott som här har tagit i ribbans underkant och studsar ner där sedan Donsöförsvaret kan rensa undan.

Patrik Höglund med bollen. Övriga Donsöspelare på bilden i rörelse.

Johan Johnsson har blivit fälld. Emil Fhager skall slå frisparken. forts

Emils frispark på väg mot Öckerös mål. forts.

Frisparken tar strax här i krysset. forts.

Frisparken var fint slagen och värd ett bättre öde.

Albert Hansson med bollen på väg mot Öckerös straffområde. Victor Nystedt jagar Albert. forts

Victor drar Albert i axeln här. forts.

Albert får också några knuffar i ryggen och faller och domaren blåser för straffspark. forts

Jesper Lindgren lägger straffen för Donsö. forts.

Straffen på väg. Kristoffer Gregenäs går åt rätt håll. forts

Bollen smiter under Gregenäs. 6-0 på straff genom Jesper Lindgren i 65:e minuten.

Patrik Höglund med bollen, Albert Hansson gör sig spelbar i höger bildkant.  forts

Albert får Patriks passning perfekt i steget. forts

forts.

Albert får på ett jätteskott utan chans för Gregenäs. forts.

Har för mig att skottet tog i ribbans underkant och studsar ner innanför linjen. forts

Av skottets kraft studsar bollen högt inne i målet. forts

forts.

Albert kramas om övriga Donsöspelare. Det var Alberts första seriemål i Donsö A-lag. Syntes direkt när han kom in i mitten av andra halvlek det skulle bara bli mål för Albert. Han kom

in med fart, fläkt och härlig frenesi. 7-0 i den 69:e minuten av 16 årige Albert Hansson.

I nästa Donsöanfall var det nära igen för Albert. Bollen tar vid dettta tillfälle i stolpens utsida.

Donsös unge vänstermittfältare Ludwig Magnusson med bollen på vänsterkanten. forts

Ludwig finner Albert Hansson med en fin passning och Albert kommer fri med målvakten. forts.

Albert avslutar iskallt. 8-0 i den 85:e minuten.

Matchen är över Donsö vinner stort och rättvist. Donsö visade från första sparken i matchen att dom skulle bli svåra att besegra. Vet att Öckerö saknade några av sina bärande spelare

men det förtar inte på nåt sätt Donsös insats som var utomordentligt med fint försvarsspel och flera mål utöver de vanliga. Striden går nu vidare och där också Öckerö är inblandande

i  den nedre delen av tabellen. Vi går en spännande höst tillmötes med Donsö i positiv trend. Firma Fhager / Davidsson  och övriga ledare levererar!!