Bilder från  träningsmatchen mellan Donsö IS - Styrsö BK  1-2 (1-1). Påvelundsplan. 2015-04-02

Båda lagkaptenerna Anders Jansson, Donsö och Jimmy Svanström, Styrsö och domaren Victor Karimian gör klart avspark. Nr 11 i Donsö, Magnus Fhager.

Magnus Fhager (11) och Johan Johnsson tar avsparken för Donsö.

Donsös Olof Lagerqvist i nickduell med Styrsös Tobias Ekman.

Donsös Albert Hansson (född 1999) med bollen. Blerim Peci ny spelare i Styrsö jagar Albert. Senaste klubb, Kaverös BK.

Magnus Fhager (11) spelar tillbaka till Anton Jansson, Olof Lagerqvist till vänster om Anton. Nr 11 i Styrsö, Fernando Fuentes, ny från Skärhamn. Har förut spelat i bl.a Västra Frölunda

tillsammans med Arvid Johannessen.

Här är det Donsös Magnus Fhager och Albert Hansson i duell med Styrsös målvakt Robin Turpeinen och mittbacken Robert Ekström.

Här räddar Donsös målvakt Mathias Kärnbratt.

Albert Hanssons lobbskott nickas i egen ribba av Styrsös Arvid Johannessen. forts på nästa bild

Bollen studsar ut från ribban och där kan Johan Johnsson (10) slå in returen. 1-0 för Donsö efter ca 7 minuter.

Här kommer Johan Johnsson (10) i bra läge på högerkanten. Styrsös målvakt, Robin Turpeinen. forts.

Här har Johan passat in till Albert Hansson som får ett kanonläge att utöka till 2-0 men Albert får snedträff och Turpeinen kan enkelt rädda. Fint pass av Johan och kanonläge för Albert.

I anfallet därpå kan Tobias Ekman (6) spela fram bollen till Victor Johansson (7). Forts.

Victor avancerar med bollen in i Donsös straffområde. forts.

Victor Johansson avslutar till höger om Donsös målvakt Mathias Kärnbratt. 1-1 efter ca 14 minuter.

Albert Hansson tar emot bollen. Albert gör så mycket rätt på planen.

Här är det Styrsös Mattias Janicijevic (13) med bollen i Donsös straffområde.

Anton Jansson och Mattias Janicijevic

Johan Johnsson med bollen. Arvid Johannessen jagar. forts.

Arvid erövrar bollen från Johan.

Victor Johansson med bollen.

Magnus Fhager i nickduell med Arvid J.

Styrsös nye mittback från Kaverös, Robert Ekström.

Bollen på väg mot Donsös mittback Robert Reutherborg efter hörna från höger.

Donsös rutinerade mittfälts par. Killarna från "Näseberga" Anders och Anton Jansson. Oj så viktiga för Donsö.

Albert Hansson med bollen. 1:a halvleks behållning tillsammans Styrsös Victor Johansson

2:a halvlek

Styrsö har avspark i 2:a halvlek genom Jimmy Svanström och Tobias Ekman.

Donsös mittback Jesper Lindgren med bollen.

Jesper Lindgren (5) i nickduell med Jimmy Svanström.

Här är det Styrsös Tobias Ekman med Jesper Lindgren i ryggen. forts.

Tobias Ekman avslutar och Mathias Kärnbratt räddar men måste lämna retur. Styrsös Jimmy Svanström på språng framåt. forts,

Jimmy Svanström hinner först på bollen och kan forcera in bollen i mål. 2-1 för Styrsö i den 50:e min ca.

Donsös Johan Johnsson med bollen.

Fernando Fuentes med bollen med Anton Jansson närmast.

Tobias Ekman (6) med bollen. Efterföljande skottet räddades av Mathias Kärnbratt.

Olof Lagerqvist med bollen.

Anders Jansson med Fuentes i ryggen.

Arvid Johannessen med bollen. Albert Hansson närmast Arvid.

Donsös mittfältsdynamo Anders Jansson med bollen.

Här har Donsö fått frispark. Emil Fhager (6) beredd att lägga den. forts.

Emils frispark på väg mot mål. Bollen träffar ribban ca en halv meter från målvaktens högra kryss. En högklassig frispark värd ett bättre öde. Donsös unga spelare tar verkligen för sig.

Styrsös Sonny Dinov. John Backman (3) närmast. Styrsös nr 15 är Vincent Andersson, ny spelare från Kungsladugård. Marcus Johnsson (13) i Donsö.

Här har Albert Hansson spelat ut bollen till Erik Kristensson på högerkanten som kom in i 2:a halvlek. Ännu en pigg junior.

Emil Fhager (6) stormar fram på högerkanten.

Donsös veteran Mathias Davidsson slänger sig och nickar undan bollen. Jimmy Svanström till vänster.

Sonny Dinov (9) med bollen. Jimmy Svanström (10). forts

Dinov avslutar själv. Mathias räddar och bollen gick ut över kortlinjen om jag inte minns fel.

Donsöbon i Styrsö BK, Arvid Johannessen i nickduell med Donsös Johan Johnsson.

Här är Balder Fors fri med Mathias Kärnbratt. Mathias räddar.

Matchen är över. Tycker det var en jämn match. Styrsö vinner knappt men rättvist. Har kollat när Styrsö senast vann över Donsö i en match. Styrsö och Donsö har inte mötts i en seriematch

sedan 1997 när Donsö vann Division 6 C och gick upp i femman. Senaste seriematchen Styrsö vann mot Donsö var 1995 när Styrsö vann med 2-1 på Styrsö. Senaste träningsmatchen Styrsö

vann var 1994 då Styrsö vann med 4-2. Senaste matchen Styrsö vann i Skärgårdscupen var 1973 då Styrsö vann hemma med 3-1. Så det var alltså ett tag sen senast Styrsö vann mot Donsö i