Bilder från semifinalmatchen i Skärgårdscupen mellan Donsö IS och Styrsö BK  6-1 (3-0)      Donsövallen 2019-07-03

John Backman, Donsö och Christoffer Janicijevic, Styrsö och domartrion med Adnan Tongur som huvuddomare gör klart för avspark.

Joel Allheim tar avsparken för Styrsö i 1.a halvlek.

Vinden hade en viss inverkan på matchen men inte på långa vägar som i måndags när kvartsfinalerna spelades.

Donsös gigant i försvaret Patrik Höglund med bollen.

Passning som når Donsös Olle Backman. forts

Styrsöspelarna signalerar för offside. forts

Olle Backman avslutar förbi Emil Ekman i styrsömålet. 1-0 i den 10:e minuten.

Passning som når Albert Hansson. forts

Albert Hansson klappar till på volley. Man kan ana bollen i bildens överkant. forts

Bollen borrar sig in i krysset och vi har 2-0 i den 16:e minuten genom Albert Hansson.

Albert Hansson på språng igen. forts

Albert blir tacklad i skottögonblicket och bollen går strax utanför.

Rejält med publik på matchen i dag.

Mycket folk från Styrsö också.

Styrsös bästa spelare Viktor Johansson med bollen här och laddar för skott. forts

Viktor får på ett bra skott. Tom Nilsson slänger sig men når inte. forts

Skottet går strax utanför stolpen. Nära reducering där.

Albert Hansson med bollen här. Albert passar strax till Olle Backman (9).

Olle Backman avancerar in i Styrsös straffområde och avslutar. forts

Det står 3-0 i den 32.a minuten.

Missade totalt med kameran här i situationen när Patrik Höglund tappade bollen och Mattias Johansson får ett jätteläge till kvittering men skjuter strax utanför Tom Nilssons högra

stolpe.

Viktor Johansson avslutar med ett vänsterskott mot mål. forts

Bollen når Mattias Johansson (3) som inte träffar bollen rent här. forts

Bollen går ut till höger och donsöförsvaret kan reda ut situationen.

Albert Hansson på gång igen. forts

Albert skjuter mot mål här. forts

Emil Ekman halvräddar skottet. Magnus Fhager (18) är beredd på en eventuell retur. forts

forts.

Magnus Fhager fläker sig och avslutar. forts

4-0 i den 51:a minuten genom Magnus Fhager.

Magnus Fhager har nu gjort 19 mål i Skärgårdscupen som är rekord för Donsös del. Förut delade Magnus rekordet med Simon Gustafsson.

Viktor Johansson med bollen och avslutar strax med ett skott här. forts

Viktor få på ett bra skott som Tom Nilsson får sträcka på sig rejält och göra en härlig räddning på. forts

Toms räddning går ut till hörna.

Tror ni börjar känna till mönstret. En löpande Albert Hansson med bollen.

Albert har tagit sig förbi Emil Fhager. Och vad tänker han göra nu. forts

Jo han lyfter bollen över Emil Ekman. forts

Bollen i höjd med ribban. forts

5-0 i den 59:e minuten. forts

Det har gjorts många fina mål genom åren på Nordövallen, förlåt Donsövallen men detta var något utöver vanliga. Tack för uppvisningen.

Styrsöhörna från vänster slagen av Jimmy Kjellberg. Bollen på väg. forts

Styrsös Viktor Johansson (7) kommer högst och nickar mot mål. forts

Reducerat till 5-1 i den 63:e minuten genom Viktor Johansson

Albert Hansson har startat med bollen mitt på Donsös planhalva. forts

Emil Fhager möter upp. forts

Albert stöter bollen förbi Emil Fhager och fortsätter mot mål. Balder Fors jagar. forts

Elias Ahlström följer med mitt i banan. forts

Emil Ekman har kommit ut från målet och Albert avslutar i mål. forts

6-1 i den 81:a minuten och återigen hattrick av den formidable Albert Hansson. Vilken löpstyrka och avslutningar av högsta klass.

Matchen är över. Det syntes direkt från början från Donsös sida att den här matchen skall vi vinna. Styrsö spelade stundtals fint passningsspel på mittfältet men saknade spetsen i

anfallen. Cupen går nu vidare för Donsös del med Final mot Öckerö. Donsös Oldboys har också gått till final där man möter Hälsö. Matcherna spelas på Prästängen Öckerö.